עבור לתוכן

לכל בעלי לוח האם ASUS P4P800/Dlx

Featured Replies

פורסם

עד לאיזה טמפרטורה מגיע אצלכם הלוח אם? במצב מנוחה ובמצב עבודה?

• תגובות 36
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא תלוי בלוח ...

זה תלוי בסירקולציה שבמארז ...

פורסם
  • מחבר

מה קשור סרקולציה?

שאלתי שאלה פשוטה את כל בעלי ה

ASUS P4P800/deluxe

....

פורסם

שתוק ותקשיב למה שאומרים לך ... גם אם 50 לבני אדם הטמפ' של הלוח תהיה 50 במאמץ זה לא אומר ולא מכליל ...

ככל שיכנס אוויר קר אל תוך המארז ויצא האויר החם כך הסירקולציה במארז תהיה טוב ויעילה יותר וכך גם טמפ' הלוח תרד

(ולא קשור לאיזה סוג של לוח) [וגם אם היה לוח מסוים שהיה ידוע בהתחממותו אז בכל מקרה לכל אחד הייתה טמפ' שונה]

פורסם
  • מחבר

עכשיו שתוק! ואתה תקשיב!

יש חלקים אלקטרוניים שמתחילים לעבוד מטמפרטורה מסוימת...

אין לך לוח כמו שאני שואל - מה אתה עונה בכלל? - אין לך יותר מה לעשות מאשר לתת אינפורמציה שלא מבקשים ממך?

פורסם

HeaT-SinK באמת נו תחשוב שאתה היית במקומו והיית רוצה לדעת איך זה אצל אחרים.....

מה גם שהוא צודק ויש לוחות בעייתים כמו לוחות מסויימים של GIGABYTE שמתחממים מכלום וזאת בעייה נפוצה אז הבחור רוצה לדעת אם זה רק אצלו אז אם אתה לא יכול לענות לו ואין לך את הלוח אל תענה אבל תחשוב שהיית במקומו זה הרגשה לא טובה. מקווה שהרגעתי אותכם.

פורסם

35-45 מעלות, הלוח ב250 FSB.

heat sink מאיפה הגעת לעזאזל ? מזה שתוק ותקשיב הבנאדם שאל שאלה, אין לך את הלוח או איך לענות אז פשוט אל תגיב.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה...

פורסם

אצלי ב P4C800 DELUX זה בין ה 37-40 בלי מאוורר צדדי של 120 מ"מ פועל אם הוא פועל זה תוריד 10 מעלות

פורסם

אצלי ב P4C800 DELUX זה בין ה 37-40 בלי מאוורר צדדי של 120 מ"מ פועל אם הוא פועל זה תוריד 10 מעלות

ל27 מעלות?? ???

פורסם

הנה ... הוא הוכחה חיה שהסירקולציה מורידה והרבה ... וזה לא משנה איזה לוח !!! תפסיקו לזיין תשכל

פורסם

הנה ... הוא הוכחה חיה שהסירקולציה מורידה והרבה ... וזה לא משנה איזה לוח !!! תפסיקו לזיין תשכל

אם תשים לוח אם של חברה אחרת אז יכול להיות שהוא יתחמם הרבה יותר.... אומנם הסירקולציה עוזרת אבל הוא שאל באופן כללי על הלוח.

אתה סתם נדבק לנושא אחר שלא קשור. אתה צודק בטענה שלך אבל היא לא נחוצה פה

פורסם

נכון ... טוב אני לא מדבר .

פורסם

הכל היתערבב כאן..

הבחור רצה לדעת מה הטמפ' אצל המשתמשים באותו הלוח שיש לו, הוא לא שאל בכללי "מה הטמפ' שלכם (בכללי)"

היט-סינק נגע בנקודה כל שהיא שאכן טמפ' הסביבה והסירקולציה משנים את טמפ' הציפסט, אך הפותח התראד במטרת שאלתו רצה לשאול בעצם איך הצ'יפסט "הנוכחי" מגיב לסירקולציה שבמארז מכיוון שיש המון סוגים של צ'יפסטים שמגיבים באופן שונה לסירקולציה של המארז עקב רמות חום שונות של אותו הציפסט..

O.K? הבנתם את הנקודה?! (!)

פורסם
  • מחבר

LOL :)

בסה"כ רציתי לדעת האם ה טמפ שלי בסדר - חשבתי להוסיף מאורר 120מ"מ בדלת ורציתי לדעתי אצל כמה משתמשים הטמפ' של הלוח היא בערך כמו שלי....

אם אצל הרבה אז כניראה שזה דיי נורמלי

ואם לא אז חשבתי על הוספת מאוררים במארז לשיפור ה סרקולציה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים