פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים שלום לכולם,אחרי חיפוש רציני ברשת ופורומים לא מצאתי תוכנה גיבוי מתאימה לצרכים שלי.אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפש תוכנת גיבוי שתוכל לגבות את כל המחשב או מספר קבצים,שתגבה את הקבצים לפי זמנים שאני קובע בזמן שהיא מופעלת בזמן הפעלת המחשב.שתדע לדחוס את הקבצים עם אפשרות לעשות דיסק גיבוי בעקבות קריסה המחשב. שתדע לגבות מספר קבצים שאני שהגדרתי שהתאריך או הגודל השתנה רק שתדע לגבות אותו על הקובץ הגיבוי הקיים.(לדוגמא: תיקייה המסמכים שלי או מועדפים).מערכת המחשב שלי: winxp.תודה רבה על העזרה זאב
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים http://www.educ.umu.se/~cobian/cobianbackup.htmפשוט תקבע שם schedule ומה אתה מעוניין לגבות. יש לא מעט יכולות לתוכנה הזאת והיא לא עולה אגורה.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר קודם כל תודה רבה באמת תוכנה טובה ושימושית לפי התנאים שחיפשתירק תוכלו לעזור לי איך אפשר לגבות את כל כונן C: דרך התוכנה מבלי להפעיל את הוונידוס.כי זאת הייתה המטרה העיקרית לגבות את כל הכונן עם הוונידוס.ואז אפשרות גיבוי כללי למסמכים וקבצים שכל הזמן משתנים אצלי.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים אתה לא יכול לבצע גיבוי מחוץ לסביבת מערכת ההפעלה עם Cobian backup.אתה רוצה ממש לגבות את כל תוכן המחיצה כמו שהיא? תשתמש ב clonezilla/acronis true image.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.