פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר איזה סיבה יש להתקין 64 ביט? זאת השאלה מבחינתי... תופס יותר זיכרון בראם ובהארד דיסק ואין לי כמעט שום תוכנה שעובדת מול זה...אבל תוכל בבקשה לענות על השאלה?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים איזה כרטיס מסך יש לך? מה כמות הזיכרון של הכרטיס מסך?עם זה OB כמה זיכרון מוקצה לכרטיס מסך?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים איזה סיבה יש להתקין 64 ביט? זאת השאלה מבחינתי... תופס יותר זיכרון בראם ובהארד דיסק ואין לי כמעט שום תוכנה שעובדת מול זה...אבל תוכל בבקשה לענות על השאלה?אתה קולט שאתה מאבד 1GB של זיכרון, נכון? הנה סיבה
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים שאלה קטנה, כשאני משחק במשחק שדורש כמות גדולה של זכרון אז הזכרון מנוצל לא חשוב אם יש לי מערכת 32 או 64, נכון? תודה
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים דרך אגב, תפסיקו לפחד מכמות הזיכרון שוינדוס 7 לוקחת ברקע, יש לה מערכת ממש חכמה שנותנת את רוב המשאבים לאותו ישום שפעיל באותו רגע ולא כמו ויסטה שכל הישומים מקבלים 100% משאבים ואז אם אין לך 2GB זיכרון לפחות אז אתה אבודאתם בטח תחשבו שאני משוגע אבל:עם המפרט הזהintel core 2 duo E6300 1.86@3ghz2X1gb OCZ 800mhzradeon 1900xtאני מקבל יותר ביצועים ממה שקיבלתי בXP סרביס פאק 3איך זה? לא יודע להסביר אבל הFPS יותר יציבולמשל בXP שהייתי בHL2\קאונטר סורס\כל מוד של מנוע סורס - ועשיתי ALT+TAB זה היה לוקח הרבה זמן להגיע לשולחן עבודה, עכשיו זה עושה את זה בשנייה! כן כן, שנייה!אז יאללה לך תחליף ל64 ביט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.