עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד, לשימוש עסקי ומטלאב תקציב 4000

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח

* מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי)

* גודל המסך? 15.4

* משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה.

* בלוטות? לא חובה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

תודה מראש =]

עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ליד הבית שלי =]

פורסם

רזולוציית מסך משנה לך? מסך מבריק או מאט - משנה?

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה, לגבי השאלות שלך התשובות הן לא ולא =]

אבל, חזרתי ובדקתי את הסימולציות שאני מריץ והגעתי למסקנה שאני זקוק פחות לכוח עיבוד ופשוט להמון זיכרון, לכן, אני צריך מחשב שיאפשר לי לשדרג את הזיכרון (אני מניח שבעצמי, לא נראלי שמוכרים מחשבים כאלה בארץ) ללפחות 8 GB, גם עם זה אומר חריגה של 1000+ ש"ח עוד לפני המחיר של הזיכרון.

המחשב כנראה יקנה מחר בסוף, כי הסטרטר של הרכב שלי הלך =\

תודה מראש =]

פורסם

בוא נאמר ככה.

כל מחשב מודרני יאפשר לך לשדרג ל-8GB זיכרון, באמצעות 2X4GB. אבל הסטיקים האלה יקרים מאוד. סטיק של 4GB עולה הרבה יותר מ-2X2GB. ו-DDR3 יקר משמעותית מ-DDR2. בארה"ב כרגע זה משהו כמו 150-200 דולר ל-4GB DDR2 ו-250+ ל-4GB DDR3. המחיר יירד עם הזמן, כשהביקוש יעלה. שאלת המפתח, שאין עליה תשובה כרגע זה מה הולך להיות זול יותר ברגע שתרצה לקנות - DDR2 או DDR3. בסופו של דבר, כשהכל יעברו ל-DDR3, הוא יהיה זול יותר (כמו שהיום DDR2 ברצפה ו-DDR נדיר ויקר)

משום שהיום יש מחשבים עם DDR2 ו-DDR3, ומשום שהטכנולוגיות לא תואמות, אתה צריך להתחשב בפקטור זה גם בהחלטתך. כמובן, אם אתה נחוש לקנות מחשב היום ומיד לשדרגו ל-8GB, אזי DDR2 ייצא לך זול יותר.

תחליט מה התקציב שלך לפני השדרוג, או לחילופין האם אתה מתכוון להסתפק ב-4GB כרגע ולשדרג בהמשך. והאם אתה מעדיף DDR2 או DDR3. ואז נחשוב על דברים ספציפיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים