עבור לתוכן

לא מצליח להתקין דרייברים ב win98

Featured Replies

פורסם

רשמתי את אותה הודעה גם בפורום תמיכה טכנית

אז ככה

מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי

פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה.

מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב).

אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה:

כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סירב להתקין את מנהל ההתקנים בטענה שהוא לא מתאים ......

מכיוון שחלק מהדרייברים הם עם קובץ exe כלומר תוכנות כאלה כמו כרטיס מסך GF2 ומודם וכרטיס קול , את אלה לאחר התקנת הקובץ המחשב מצא את ההתקנים והתקין את הדרייבר

א ב ל את הדרייבר של הכרטיס רשת הוא לא מצא וגם לא הסכים להתקין אפילו אחרי שניתבתי אותו לסיפריה עם הדרייבר....

ראוי לציין שניסיתי להחליף כרטיס רשת וגם ניסיתי להתקין אחרי עדכון ב microsoft update וגם ניסיתי להתקין מצלמה והוא לא נתן לי

השאלה היא עם מישהו יודע למה זה יכל לקרות האם זה קשור לבייוס (הגדרות משהו) או להגדרות במערכת ההפעלה.

יש לי מושג אחד או שניים במחשבים והתקנתי כבר קרוב ל200 מערכות הפעלה אבל בזה עדיין לא נתקלתי

המחשב הוא p2 300 ומשהו . עם 128 , וכרטיסי הרשת שניסיתי הם rtl8139b 3com 3c905c

פורסם

ניסית להוריד את הדריברים מאתרי החברה של אותו מוצר?

פורסם
  • מחבר

ברור ואפילו אחרי הפירמוט הראשון הצלחתי להתקין את הדרייברים אבל אחרי השני לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים