עבור לתוכן

צריך דרך לאטום את ATH-AD700

Featured Replies

פורסם

טוב אז קודם כל לא הייתי בטוח אם פה או במודינג, מקסימום יעבירו.

האוזניות שלי (AD700ׂ) מוציאות הרבה מאוד רעש כלפי חוץ וזה ממש מרגיז.. אני יכול להנות לי ממוסיקה ופתאום מישהו יביא ויגיד לי להנמיך כי זה מפריע לו.. אני גם טס די הרבה ובטיסות זה מפריע לקהל רחב יותר של אנשים.. בקיצור אני מעוניין ברעיון לאטימת האוזניות והפיכתן לאוזניות סגורות, ולא נראה לי שלהדביק נייר טואלט על צידי האוזניות זה הפתרון :nixweiss:

בקיצור, אשמח לרעיונות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא תוכננו להיות סגורות? עובדה כשנגיד אני שם את הידים על החרירים הקטנים בצדדים הבאסים נשמעים יותר עמוקים ובסה"כ האיכות משתפרת מעט..

ומה זה "קנה את הדגם המקביל.." כבר יש לי את אלה, לא נראה לי שהמוכר באיביי ירצה אוזניות שקניתי ממנו לפני חודשיים, ועוד בלי האריזה :-\

דווקא עכשיו ראיתי את הדגם המקביל ואני קצת מתבאס שלא קניתי אותו :kopfpatsch:

על כל מקרה, מה אתה חושב שכדאי לי לעשות?

פורסם

לאטום אוזניות זה לא קל. בטח אם רוצים שזה ייראה סביר, ובטח אם מדובר על אוזניות כאלה שהן גדולות יחסית.

האפשרות היחידה שעולה לי בראש שגם אולי תיראה סביר היא לפתוח את האוזניות ולשים על כל החלק הקיצוני blu-tak או המקבילה שלו שלא ראיתי עדיין בארץ ונקראית דינמייט (אותו דבר כמעט, אבל גם שחור).

אני לא יודע אם זה יספיק לך מבחינת אטימות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

למה חייבים להוציא את הנוכחי? אי אפשר פשוט להדביק עליו את הפאנל האטום? לדוגמה אני אקח את ה blu tak הזה, ידביק עם נייר דבק ואם זה ישמע טוב כלפי פנים ובקושי ישמע כלפי חוץ אז אני אדביק עם איזה דבר חזק, אם זה לא ישפר אני אוציא.

פורסם

אתה יודע מזה blu-tak? הוא לא צריך דבק. שמים אותו מבפנים פשוט מטעמי נוחות ואסטתיקה.

Anatoli.

פורסם

אם לא הבנת בלו- טאק זה החומר הכחול הדביק שמזכיר קצת פלסטלינה, מה שהמורות מהיסודי הישתמשו בו להדבקת ניירות ללוח. :P

מלבד זה אתה יכול לבצע מוד מסובך יותר (לעומת הבלו טאק שיחסית פשוט) והוא לפרק את האוזניה ולהתקין פלטפורמת עץ שחתוכה בצורת עיגול במקום הרשת הקיימת בדומה.זה נעשה כבר בעבר באופן עצמאי באוזניות מסוימות (HD600/ HD555 וכמה דגמים של בייר) ויש אנשים שמציעים שירותים כאלה (והם יקרים מאוד!). אם אתה (או נגריה ואתה תחבר את זה לאוזניות) יכול לבצע עבודה שכזו הייתי ממליץ לך על זה, אבל הדרך היא בלתי הפיכה (לא יודע אם תוכל לפרק את זה אם הסאונד לא יהיה טוב) כי יתכן והעץ והנפח ועוד משתנים לא ייתנו צליל טוב והוא ישמע גרוע.

השיטה הזו מעט "מסוכנת" כי אתה לא יודע לאן אתה שואף, הצליל יכול להיות "עקום" ולא תמיד ניתן לתקן את המצב. האפקט קול משתנה מעץ לעץ ומהצורה בה אתה בונה את הפלטפורמה (לכן אני ממליץ שתבחר עץ טוב והמחיר בהתאם וכנ"ל על הזמן עבודה בנגריה/ עצמאית).

בשורה הסופית- תעשה בלו טאק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אלך על הבלו טק (אתם בטוחים שזה לא יהרוס את הסאונד?).

ואיך בדיוק אני אמור לפתוח את האוזניות? הכל בחתיכה אחת, הן לא נראות ממש "פריקות"..

פורסם

בטח שזה יהרוס ת'סאונד... וגם את האוזניות על הדרך סביר להניח.

תקנה אוזניות נורמליות לטיסות (ניידות/IEM) וגם תחסוך לעצמך את המבטים של "מה לעזאזל הוא עושה עם האוזניות חייזר האלה בתוך המטוס?!" ;)

פורסם

למה בטח? יש לא מעט מקרים שבהם זה יכול לשפר את הסאונד. סטס היה מאוד מרוצה מה-KOSS שהוא אטם. אני מאוד אהבתי את ההשפעה של זה על ה-K81 ועל ה-A900 (שהיו סגורות לכן זה קצת שונה כמובן).

זה לא יהרוס שום דבר. האוזניות פריקות. מושכים את הפאדים החוצה ויש שם 3 ברגים. לעשות הכל בזהירות ויהיה בסדר.

Anatoli.

פורסם

יש הבדל בין לשפר אקוסטיקה של אוזניות לבין לשנות אותה מקצה לקצה אבל...יש רק דרך אחת לגלות, בהצלחה בניסוי :P

פורסם
  • מחבר

אם אני אעשה את זה ואני לא אוהב את הרעיון, אני אוכל להסיר את החומר?

פורסם

כן. אם תעבוד בזהירות ובלי למהר, זה ייראה כאילו שמעולם לא פתחו אותן.

Anatoli.

פורסם

יש הבדל בין לשפר אקוסטיקה של אוזניות לבין לשנות אותה מקצה לקצה אבל...יש רק דרך אחת לגלות, בהצלחה בניסוי,

פורסם
  • מחבר

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

צריך להעיף כאלה אנשים.

לנושא שלנו-

כשאני מתחיל למשוך את הפד אני רואה שזה מאוד מתוח וסיכוי נדיר שאני אצליח להחזיר אותו.. זה בסדר אני פשוט אשים את הבלו טאק על האוזניות עצמן (מבחוץ)? לא ממש אכפת לי איך הן נראות, זה ממילא על האוזניים שלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים