עבור לתוכן

יש כאן מישהו שיודע לתקן כבל של אוזניות? אני מוכן לשלם כמובן.

Featured Replies

פורסם

התחלתי נושא לא מזמן על כך שכבל אוזניות נקרע חלקית בצד של החיבור למחשב, ועכשיו שומעים רק בצד אחד. האוזניות הן סנהייזר EH-250.

התקשרתי בערך ל-10 מעבדות אלקטרוניקה שונות באזור המרכז, ואף אחת לא מוכנה להחליף את הכבל בתשלום, טוענים שלא מתעסקים עם דברים כאלה.

חבל לי לקנות חדשות, עלו לי 300 שקלים, אז אני מוכן לשלם בסביבות ה-50 שקלים אם מישהו כאן יודע איך לסדר את העניין!

הבנתי שזה סך הכל דורש מלחם ועוד משהו, אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס, אז אין לי אפשרות לבצע את התיקון בעצמי.

אני גר באזור המרכז, מצדי אני אתרחק עד נתניה, העיקר לסדר את הבעיה כי לא נעים להשתמש באוזניות בצורה כזאת.

פורסם

תראה, מה שאני (וכנראה שאר הבוגרי מגמת אלק') מה שבסה"כ יכולים לעשות לך זאת עבודה חובבנית לגמרי.

לחתוך את החוט לגמרי, לפתוח קצת את הגומי, לתת הלחמה קטנה בניהם, ואז לסגור את זה בדרך מאולרת.

ערכה שלי - ישמעו באוזניה הזו פחות טוב, וזה גם לא בטוח כמה זמן יחזיק.

היתי ממליץ להמשיך לחפש בחנויות שמתמחות באודיו או מעבדות אלק' אחרות.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר לי בעצם לקנות אוזניות חדשות, או לפנות למעבדה מקצועית? תכלס, רוב המעבדות היום מעסיקות חובבנים גם :-\

אם אצטרך לקנות חדשה, התקציב שלי יהיה מקסימום 160 שקלים. יש משהו נורמלי בטווח המחיר הזה?

לבנתיים היה לי את ה-GRADO SR 60 ואת הנוכחיות, ואהבתי את האיכות של שתיהן. רק שאני מחפש סגורות.

פורסם

היו לי כאלה עם קרע בחוט ותיקנתי .. אני מוכן לנסות לתקן .. או לפחות לעזור לך כמה שאפשר .. אבל אני מחיפה ..

Iko89@walla.co.il

^מסנג'ר

פורסם

אם אתה לגמרי נואש ומוכן לקחת את הסיכונים שרשמתי למעלה, אני מוכן לעשות לך את זה אפילו בחינם אם תגיע אלי. (אשקלון)

פורסם

יישמעו פחות טוב בכל דרך שהיא. יישמעו רעשים סטאטיים וזה יהיה נאחס. אין דרך לתקן את זה ושתשמע שוב אותו דבר, אולי אם בנאדם מקצועי ומנוסה יעשה לך את העבודה יישמעו 80% מהאיכות, וזה אם יהיה לך מזל... מצטער להגיד לך את האמת (הדיי מכוערת) בפנים...

יש לך את אלה, סגורות במחיר סביר מאוד:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6882

פורסם
  • מחבר

אני רואה שיש פה אחלה אנשים, רק שכל אחד במרחק של שעתיים באוטובוס :P.

ממש תודה על ההצעות לתקן בחינם, אבל האיכות בסופו של דבר כן חשובה לי,ולפי התגובות של כולכם ביחד אולי עדיף לי להימנע מניתוחים קוסמטיים ולספוג את ההוצאה על זוג אוזניות חדש.

איך ה-Sennheiser HD 201‎ בהשוואה לאלה שיש לי מבחינת האיכות? למרות שאני לא הולך על אוזניות ב-10 שקלים מאופיס דיפו, עדיין אני לא אודיופיל גדול אם בכלל, אני אבחין בשינוי?

יש את ה-Sennheiser HD 202‎ מ-KSP שגם כן נכנסות לתקציב, יש עדיפות אליהן?

אם הזמנה מחו"ל יותר זולה, אז אין לי בעיה להזמין עם פייפל.

פורסם

אל תהיה כ"כ בטוח ..

תכנס אלי למסנג'ר יש לי תיאוריה לאיך לא תרד לך האיכות ..

פורסם

מצטער, כנראה שאני ממש טמבל, למה שתיפגע האיכות?!

הבעיה היא בחיבור של האוזניות שמתחבר למחשב? זה משהו שאפשר לסדר בלי הרבה בעיות. אם הבעיה היא בחלק אחר של הכבל, זה כבר דורש הרבה יותר עבודה וכבל חדש. במקרה כזה הייתי ממליץ לנסות להשיג כבל חלופי מאוזניות אחרות מאשר להכין כבל חדש (להכין כבל יעלה יותר ממה שהאוזניות שוות). אם מדובר באמת רק על בעיה בחיבור למחשב, זה לא סיפור בכלל. ולמה שזה ייפגע באיכות?! כל עוד משתמשים בקונקטור סביר (ולא צריך משהו מיוחד) ומלחימים בצורה סבירה זה יעבוד מעולה. נכון, זה אולי ייראה קצת שונה כי הקונקטור יהיה של חברה אחרת, אבל אין סיבה שתהייה פגיעה באיכות בגלל זה.

תעברו לדוגמא על הקישורים בחתימה שלי, יש שם לא מעט דברים דומים (אבל מעניינים הרבה יותר). זה לא הרס את הסאונד כלל.

אם אתה מעוניין בעזרה בתיקון של זה, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

Anatoli.

פורסם

תראה..זה לא סיפור...

אם יש לך באמצע הכבל ווסת ווליום אז מורידים את זה משם ועם כבל חדש,הלחמות..יצא פיקס..

אם אין לך אז צריך לארגן כבל לכל האורך..

אני גר בראשון ואם תרצה,תבוא,אראה מה אפשר לעשות..ובכיף!..

אז דבר איתי..אם נראה לך אז תגיב פה..

אחלה יום!

פורסם

אם זה רק להלחים למחבר PL סטריאו זה לא בעיה בכלל, אני עשיתי את זה לאוזניות in ear שלי. (עם מחבר חדש כי שלי נדפק)

ולא ירדה האיכות של המוזיקה לפי דעתי.

פורסם

לא הבנתי נרקע טיפה הכבל ליד הקונקטור ובגלל זה הוא צריך להחליף אוזניות? נשמע לי הזויי... אי אפשר להוציא את הקצוות של החוט מהקונקטור ולקצר טיפה את הכבל ואז להלחים מחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים