עבור לתוכן

בעיה בהפעלת הווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי ווינדוס XP פרופשיונל.

יום בהיר אחד הוא הפסיק לעלות ובמקום זאת הוא מודיע לי שיש לי קובץ פגום ושעליי להכניס את הדיסק של הווינדוס ומשםלהכנס לREPAIR ולתקן את הקובץ.

הקובץ הוא:

system32/DRIVERS/pci.sys

עכשיו כשאני מכניס את הדיסק ונכנס לREPAIR אני מקבל חלון דוס שחור שאין לי מושג מה לכתוב בו על מנת לתקן את הקובץ.

(כשאני כותב פשוט את שם ומיקום הקובץ אני מקבל הודעה שזו פקודה לא חוקית).

כיצד מתקנים אותו?

תודה מראש

פורסם

אל תיכנס ל recovery console (אין פה שום קשר לדוס) אלא תבצע התקנת תיקון.

הדיון מועבר לפורום Windows.

פורסם
  • מחבר

אין בדיוק מבצעים התקנת תיקון??

כשאני נכנס לדיסק יש לי בפעם הראשונה לבחור או בREPAIR או בINSTALL. אם אני לוחץ REPAIR זה מביא אותי לRECOVERY CONTROL. ואם אני לוחץ INSTALL יש לי אפשרויות של מחיקת דיסקים או להתקין על מה שיש. זהו אני לא מוצא REPAIR בהתקנה.

מה עושים? זה מאוד דחוף לי.

תודה מראש

פורסם

אם כך לא תוכל לבצע REPAIR (דיסק ההתקנה שלך עבר כנראה מודיפיקצייה)

הדרך היחידה, תיקון בעזרת מסוף השחזור והטמעת הקובץ החסר לפי ההסבר כאן

פורסם
  • מחבר

בשלב השני: "2. Select the installation you wish to access."

מה זה בדיוק אומר? לבחור מתוך מה? יש לי מסך שחור, אני יכול רק לכתוב אין לי שום אופציות לבחור מהן. מה הכוונה??

תודה

פורסם

רשום 1 ו - ENTER

פורסם
  • מחבר

רשמתי 1 ולחצתי ENTER ושוב הוא אומר לי שאין פקודה כזו.

פורסם

After getting to the Microsoft Windows recovery console you will need to select the Windows installation you wish to log onto. Therefore press 1 if you wish to edit the primary Windows installation.

After selecting the installation you will be prompted for the administrator password, enter the password exactly as you would in Windows. If you do not know the Windows administrator password you cannot enter the recovery mode

registry01.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים