פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים שלום,רציתי לדעת מה כדאי בשביל לנגן סרטי DIVX (לא HD) בטלויזיה, נגן DVD בעל יכולת ניגון של קבצים מהסוג הזה, או מחשב HTPC?יש לי נגן DVD שלכאורה אמור לנגן סרטים בפורמט הזה, אבל במציאות הוא מדלג על פריימים כמו מטורף, כך שעולה השאלה האם יש נגנים שיכולים באמת לנגן DIVX כמו שצריך. מבחינת מחיר/תקציב, מכיוון שכרגע אין לי צורך ב HD או משהו מיוחד, אז העדיפות היא פשוט "הכי זול שינגן כמו שצריך".ועוד נקודה: האם יש נגנים עם הגמישות של HTPC מבחינת יכולת של הוספת קודקים עתידיים, ניגון כתוביות וכו'?תודהא"ב
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים יש לך מחשב באיזור של הטלוויזיה(טווח של 5 מטר נגיד)אם כן פשוט תקנה כבל HDMI ותחבר את הטלוויזיה, הכי נוח.אם לא אז DVD יעשה את העבודה.אני עם APEX 815 אם אני לא טועה, והוא קורא הכל ועובד מצויין.(למקרה שאני לא מתבלבל, אתה מדבר על סרטי DVDRIP ודומיהם?)
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר (למקרה שאני לא מתבלבל, אתה מדבר על סרטי DVDRIP ודומיהם?) כן, רק שכמובן הכל 100% חוקי, כי אני אדם הגון שלא רוצה באן ;D : המחשב די רחוק, בין 7 ל 10 מטר, וגם אין לי יציאת HDMI בכרטיס מסך הפושט שלי (GF8500). בנגן LG שלי ניסיתי לנגן קבצים מ-DVDRW וזה נראה נורא... אולי מCDR יעבוד יותר טוב... אתה יכול בבקשה לודא את המודל של הDVD שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.