עבור לתוכן

המלצה לקניית מעבד לצורכי גרפיקה

Featured Replies

פורסם

שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש ,

על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?

פורסם
  • מחבר

אחרי ארבעה ימים ו108 צפיות בהודעה ואף לא תגובה אחת ?

פורסם

הסיבה שאין תגובות היא כנראה בגלל שבהבדל מAUTOCAD, הREVIT הוא תוכנה חדשה שנכנסה לשימוש בארץ ממש לא מזמן ומעט אנשים מכירים אותה ואת דרישות המערכת שלה. רינדורים זה משהו שיכול לעבוד טוב עם כרטיס מסך ייעודי ומעבד בינוני אם הם בנויים בצורה אחת ועם מעבד חזק וכרטיס מסך מובנה ומסכן אם הם בנויים אחרת, ואין דרך לדעת זאת אלא אם יש לך נסיון או שאתה זה שכתב את התוכנה. בתור התחלה, לך לאתר המוצר ותראה מה אומרים שם על דרישות והמלצות המערכת.

לגבי תאימות חלקים מחו"ל - לא תהיה שום בעיה. הרכיב היחיד שעשוי לא להתאים הוא ספק כוח. כל שאר החומרה ה"פנימית" זהה בכל העולם. כמובן שיש את עניין האחריות ודמי המשלוח...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה !

אלה הם המלצות החברה

System Recommendations for 64-bit Autodesk Revit Structure

Windows XP Professional x64 edition

Intel Core 2 Duo 2.4 GHz processor or equivalent AMD processor

8 GB RAM (or more)

Dedicated video card with hardware support for OpenGL

Internet Explorer 6.0 (SP1 or later)

ישנה גם המלצה על מערכת מבוססת 32 BIT אבל שם מקסימום הRAM הוא 4GB וע"פ מה שהבנתי עד עכשיו ממה שקראתי בעת עבודה על 3D ככל שהRAM גדול יותר

כן העבודה מהירה וחלקה יותר אז השאלה שלי היא איזה מעבד יהיה מתאים יותר לעבוד עם כמות של RAM גבוהה ועם ווינדוס 64 BIT ?

,כמו כן ישנה המלצה לכרטיס מסך תומך OPENGL האם זה אומר שאני צריך כרטיס מסך יעודי (QUADRO) ?

פורסם

עד איזה רמה אתה עובד??

עד כמה חלקים אתה מריץ פר שרטוט??

בדרך כלל רמת העבודה נמדדת לפי רמת השירטוט וזה אומר לפי עומק השירטוט - כלומר עד כמה הוא מורכב.כל שתעבוד על שירטוט יותר עמוק ככה תידרש

מערכת יותר חזקה.לפי זה תמדד הדרישה לחומרה יותר חזקה.אם אתה רק מריץ שירטוטים בסיסיים נדרש מעבד עכשווי 4 גיגה ראם וכרטיס מסך 4550 לפחות.

מעבר לכך כבר רצוי כרטיס מסך מחוזק.שזה כבר שיקול כלכלי כבד.חשוב לציין שכל כרטיס מסך למשחקים היום (48XX לדוגמא עם מוד תוכנתי קטן )

מסוגל בקלות יתרה להתמודד עם עם תוכנות CAD בין עם זה סולידוורקס או אינוונטור או אוטוקאד (אני בעצמי עוסק מתחיל בתחום)

פורסם
  • מחבר

אני צריך עזרה כרגע בהתאמה של לוח אם זכרונות ומעבד.

כנראה שאני אקח מעבד I7 920 אך אני צריך לוח אם שיתמוך לי ב12GB ram ואיני יודע הרבה בתחום,אשמח אם מישהו יתאם לי בין הרכיבים .

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים