פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר התקנתי את התוכנה הזאת וזה לא עוזר. זה עובד רק אם WINAMP פתוח אם הוא ממוזער אז זה לא עובד.נגיד אני לוחץ על נגן (כש WINAMP פתוח) זה פותח לי את WMP
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים יכול להיות שהבעיה היא לא המקלדת? תנסה להיכנס להוספה/הסרה של תוכניות ותיכנס ללשונית התחתונה שנראת כמו עיגול של סיימון (מחולק לרבעים בצבע ירוק אדום צהוב וכחול) עם וי עליו ותשנה ברירת המחדל של נגן המדיה לווינאמפ במקום מדיה פלייר
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר יכול להיות שהבעיה היא לא המקלדת? תנסה להיכנס להוספה/הסרה של תוכניות ותיכנס ללשונית התחתונה שנראת כמו עיגול של סיימון (מחולק לרבעים בצבע ירוק אדום צהוב וכחול) עם וי עליו ותשנה ברירת המחדל של נגן המדיה לווינאמפ במקום מדיה פלייר זה באמת עזר עכשיו ניפתח ה WINAMP אבל אני יכול לשלות עליו עם המקים רק במקרה והוא נימצא בפוקוס אם הוא לא בפוקוס אני לא יכול לשלות עליו איך אני פותר את הבעיה? כשאני מנסה להגדיר את המקשים דרך ה WINAMP זה מציג לי שגיאה:
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים מחבר לכל אלה שמעוניינים לדעת איך פתרתי את הבעיה ולאלה שניתקלו בה ולא ידעו מה לעשות.מחקתי את הדרייברים של המקלדת ועכשיו הכל עובד כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.