עבור לתוכן

התקנת גרסת שדרוג של חלונות 7 על דיסק מפורמט

Featured Replies

פורסם

אהלן,

רציתי לדעת, האם מישהו יודע באופן ודאי, האם ניתן להתקין גרסת שדרוג של חלונות 7, על גבי דיסק מפורמט?

אני שואל, כיוון שיש לי XP, אבל אני מתכוון לפרמט מדי פעם את המחשב (זה עסק בריא וממולץ), אבל לא רוצה כל פעם להזדקק להתקנת הXP לפני שאני מתקין את ה7.

פורסם

אתה לא יכול לשדרג את XP ל7.

גרסאת השדרוג של 7 לא ניתנת להתקנה מפני עצמה אלא רק על גבי ויסטה קיימת. יש לך בסטיקי טבלה שמסבירה את זה בצורה מאוד פשוטה.

מועבר לפורום Windows.

פורסם

אבל בגרסאות קודמות של ווינדוסים למיניהם הייתה אפשרות עם דיסק של שדרוג לבצע התקנה מלאה פשוט בתחילת ההתקנה היה עלייך להכניס דיסק של 98 אני חושב או XP אני כבר לא זוכר תלויי למה משדרגים... ואז זה היה מתקין

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לשדרג את XP ל7.

גרסאת השדרוג של 7 לא ניתנת להתקנה מפני עצמה אלא רק על גבי ויסטה קיימת. יש לך בסטיקי טבלה שמסבירה את זה בצורה מאוד פשוטה.

מועבר לפורום Windows.

הטבלה לא עונה על השאלה שלי.

ניתן לקנות גרסת שדרוג ולהשתמש בה אם יש לך XP. מה שכן ברור הוא, שלא מתבצע שדרוג באופן טכני, אלא הגרסה מותקנת במקום הXP, אבל כאשר הXP כבר מותקנת. אין הבהרה, לגבי היכולת או אי היכולת, להתקין את גרסת השדרוג על גבי דיסק מפורמט.

פורסם

גרסאת שדרוג לא סתם עולה פחות.

תסיק את המסקנות בעצמך.

פורסם
  • מחבר

גרסאת שדרוג לא סתם עולה פחות.

תסיק את המסקנות בעצמך.

בדרך כלל, ניתן לשדרג תוכנות גם ע"י הכנסת הSERIAL המקורי למשל, או הכנסת הדיסק המקורי עם הSERIAL, כך נמנעת ההתקנה מחדש.

הסיבה למחיר היא קודם כל, כדי לתגמל לקוחות חוזרים, כך שאי אפשר להסיק כלום.

פורסם

קיבלת תשובה ממצה מאנשים שלא סתם מנהלים כאן את הפורום. אם היא לא מוצאת חן בעינך, ונראה שזה המצב, זה עדיין לא גורע מנכונותה.

גרסאות שדרוג אי אפשר להתקין מאפס. זה כל הקטע במילה "שדרוג". מפתיע, נכון? חוץ מזה, בהתקנה של הגרסה של 7 שיש לי (שאינה גרסת שדרוג אך עדיין מאפשרת כמובן גם שדרוג ולא רק התקנה נקייה) נאמר בפירוש שלשדרג ניתן ויסטה בלבד.

פורסם
  • מחבר

קיבלת תשובה ממצה מאנשים שלא סתם מנהלים כאן את הפורום. אם היא לא מוצאת חן בעינך, ונראה שזה המצב, זה עדיין לא גורע מנכונותה.

גרסאות שדרוג אי אפשר להתקין מאפס. זה כל הקטע במילה "שדרוג". מפתיע, נכון? חוץ מזה, בהתקנה של הגרסה של 7 שיש לי (שאינה גרסת שדרוג אך עדיין מאפשרת כמובן גם שדרוג ולא רק התקנה נקייה) נאמר בפירוש שלשדרג ניתן ויסטה בלבד.

ה"קטע" במילה שדרוג לא רק מתייחס להתקנה מאפס, אלא גם לעצם שדרוג המוצר (זה השם השיווקי של המוצר ולכן גם למעשה זה יותר מסיבות שיווקיות, עוד לפני שזה נובע מסיבה טכנית) ולראייה - מי שיש לו XP, יכול לקנות את גרסת השדרוג של 7 ולהתקין אותה מאפס, כלומר, על עף שהXP כבר מותקן, התקנת ה7, תתבצע במקום הXP, שום דבר מהXP לא יישמר, כך שהXP שמתחת משמשת אך ורק לשם זיהוי המצאות מערכת ההפעלה הקודמת אצל מי שקנה את גרסת השדרוג.

הדבר נאמר עבור אותם אלה שמעוניינים לשמור על המידע הקיים אצליהם במערכת הXP, כלומר יוצא מנקודת הנחה שאנשים דווקא רוצים לשמור על המידע שלהם לפני ההתקנה.

אבל אני דווקא רוצה לדואג לשמירת המידע בעצמי ובמפורש רוצה לפרמט את הדיסק לפני התקנה ולכן המידע שלהם לא מספק ולכן מצאתי כמה פורומים באנגלית, שהם אנשים שואלים שאלה זהה לשלי וראה זה פלא - מי שעונה להם לא מתנהג בהתנשאות ויהירות כמו שחלק מהעונים לי, כמוך, מתנהגים. בפורומים האלה קבלתי תשובות סותרות ולכן בחרתי לבדוק גם את הפורום הזה, שאכן הרבה פחות אמין, ב"זכות" יהירות והתנשאות כמו דבריך.

אני בודק את הדברים שלי לפני שאני אומר אותם. את הטבלה אני מכיר לפני זה ואני לא צריך תרגום לא מדוייק שלה - תודה.

כפי שכבר נאמר כאן, ישנן גרסאות שדרוג שניתן להתקין מאפס ע"י הכנסת הדיסק של התוכנה הישנה יותר (מבלי הצורך להתקין אותה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים