עבור לתוכן

שאלת אחריות לכרטיס מסך bfg 8800 320mb

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים.

קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים.

אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו.

תודה מוטי

פורסם

תבדוק אם האחריות שקיבלת היא מהיבואן (שהוא נותן 3 שנים בד"כ) או מהחנות. אם זה מהחנות והיא נותת שנתיים אז זה בעיה...

אבל אם אני לא טועה הכרטיסים של BFG מתהדרים באחריות לכל החיים, ככה שאתה יכול לשלוח להם את הכרטיס לחו"ל ולקבל אותו תקין. מצד שני, יש מקרים בהם "אחריות לכל החיים" מוגדרת כ: "עד שנה אחרי שכרטיס המסך יורד מפס הייצור", ככה שזה תלוי...

פורסם

איזה חנות זו?

פורסם
  • מחבר

MCS בבאר שבע מול קניון הנגב

אגב מי היבואן של כרטיסי ?BFG

פורסם

לפני 3 חודשים נהרס לי הכרטיס מסך 8800 gts 320mb sparkle התקשרתי לtms לאחר בירור מהיר הם אמרו לי שהאחריות באותה תקופה שקניתי את המחשב ( לפני שנה ו11 חודש) האחריות עברה להיות 3 שנים במקום שנתיים... כמובן שהחלפתי את הכרטיס ואף שידרגתי ל gts 250 בתוספת של 200 שקל

פורסם

לפי מה שאני ידוע BFG נותנים אחריות לכל החיים והיבואנים בארץ נותנים 3... קשה לי מאוד להאמין שקיבלת שנתיים על הכרטיס שלך... אין לך חשבונית ?

פורסם

לפני חודשי גם לי נהרס 8800 320MB של MSI אשר נקנה בזמנו באייבורי והיה עדיין באחריות(עברו שנתיים וחצי מאז הקנייה), הוחלף בסניף חיפה ב9800 1GB GAINWARD מחודש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, אגב נאמר לי שכרטיס זה מאוד חזק בגלל הOC שBFG עושים...

לבנתיים החנות צריכה להחליף לי את הכרטיס אך נאמר לי שזה יקח שבועיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים