עבור לתוכן

זה מחשב נייד טוב?(מחשב נייד של לנובו במחיר 3000 ש"ח) מפרט-בפנים

Featured Replies

פורסם

מחשב של לנובו

מעבד 4200

מסך 15"

זכרון פנימי 3ג'יגה

צורב דיוידי

זכרון קשיח 250 ג'יגה

תוכנה חלונות או משהו כזה פשוט לא ברור לי הכתב של המוכר

וכל זה במחיר של 3000 ש"ח!

האם זה יוכל להריץ לי משחקים קלים? האם זה יהיה לי טוב בשביל לכתוב תוכנות בeclipse במחשב הזה?

אני יוכל לשמוע בו שירים ולהתחבר לאינטרנט? האם המחיר הזה שווה את המוצר? והשאלה האחרונה שלי היא האם כדאי לי לקנות מהחנות הזו??? אם אתם יכולים לענות לי על השאלות האלו בבקשה אל תהססו ותגיבו!

פורסם

האם זה יוכל להריץ לי משחקים קלים?

ההגדרה "קלים" משתנה מאדם לאדם. וגם לא אמרת שום דבר על כרטיס המסך. הדגם הזה מגיע עם שתי אפשרויות, ויש הבדל ביניהם.

האם זה יהיה לי טוב בשביל לכתוב תוכנות בeclipse במחשב הזה?

כן.

אני יוכל לשמוע בו שירים ולהתחבר לאינטרנט?

כן.

האם המחיר הזה שווה את המוצר?

תלוי באיזה כרטיס מסך מדובר. יש ביניהם הבדל של כמה מאות שקלים.

והשאלה האחרונה שלי היא האם כדאי לי לקנות מהחנות הזו???

לא מכיר את החנות. לא יודע מה זה "חנות של IBM". למיטב ידיעתי, אין ל-IBM שום חנות שמוכרת לפטופים.
פורסם
  • מחבר

כשאני אומרת משחקים קלים אני מתכוונת למשחקי דפדפן ולא המשחקים שמורידים ובנוגע לחברה אתה צודק כנראה שקוראים למחשב IBM או משהו כזה!

בקיצר המחשב הזה יתאים לי בערך?

פורסם

כן, לא רואה סיבה שלא.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להציע לי עוד מחשבים ניידים בסגנון של זה אבל עם יותר תשלומים מכיוון שזה רק בחמש או שש תשלומים ואני רוצה יותר אבל שלא יהיה מהאינטרנט אלא מחנות אמינה שאם אפשר תהיה באזור הדרום!

פורסם

יש את המחשב הזה באייבורי עם אפשרות ל12 תשלומים.

פורסם
  • מחבר

יש מצב למחשבים ניידים טובים כמו אלה שיתאימו לי גם בשקם אלקטריק? ואם כן אז אולי ידוע לכם באיזה מחיר וכמה תשלומים זה?

פורסם

יש מצב למחשבים ניידים טובים כמו אלה שיתאימו לי גם בשקם אלקטריק? ואם כן אז אולי ידוע לכם באיזה מחיר וכמה תשלומים זה?

בטח.

יש את הנייד הזה מה שמו אולי IBM אבל אני חושב שאולי גם חברה אחרת במחיר חבל על הזמן.

יש גם את הנייד ההוא שכחתי את השם שלו שיש עליו כמה תשלומים.

יש את הנייד עם המסך שמוכרים אותו עם מערכת הפעלה אבל הוא יותר מ 3000 שקל

ויש את הנייד כמו בשקם אלקטריק רק שמוכרים אותו לא בשקם אלקטריק והוא גם יותר זול אבל אני לא חושב שמוכרים אותו בתשלומים.

מספיק כל אלה?

פורסם

חפשתי לך באתר שלהם, אבל הם לא כותבים מחירים שם, כך שקשה לי להמליץ לך על משהו. למה דוקא הם?

נ.ב.

לזה שמעלי, בשביל מה השטויות האלו??

פורסם
  • מחבר

אני קונה מהם בגלל שזאת החנות שבאזור שלי ואני לא מוצאת חנויות אחרות טובות באזור(בעיר) כנראה בגלל שאני גרה בקרית גת אז אולי תוכל להמליץ לי על איזה שהיא חנות באיזור?

נ.ב ולמה אמרת לזה שמעליך בשביל מה השטויות? זה באמת שטויות? כאילו אין בשקם אלקטריק מחשבים ניידים טובים?

פורסם

אני קונה מהם בגלל שזאת החנות שבאזור שלי ואני לא מוצאת חנויות אחרות טובות באזור(בעיר) כנראה בגלל שאני גרה בקרית גת אז אולי תוכל להמליץ לי על איזה שהיא חנות באיזור?

נ.ב ולמה אמרת לזה שמעליך בשביל מה השטויות? זה באמת שטויות? כאילו אין בשקם אלקטריק מחשבים ניידים טובים?

גם אני גר בקרית גת.

לאחרונה עשיתי מחקר מקיף על מחשבים ניידים דרך הפורום ובסוף קניתי.

אז אם את רוצה תדברי איתי בפרטי ואני אדריך אותך איפה כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים