עבור לתוכן

התקנת XP מUSB(נשאתי כבר כמה מדרכים ולא עובד לי)

Featured Replies

פורסם

שלום

הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון?

המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה

הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)

משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT

תודה

פורסם
  • מחבר

עזוב את כל המדריכים המפגרים ותלך רק ע"פ זה http://www.msfn.org/board/install-xp-usb-t111406.html

יש לי בעיה באיתחול של הDOK...

כאשר אני בוחר באפשרות P בהתחלה כדי לאתחל אותו לFAT32 אני מקבל בסוף את ההודעה המצורפת בתמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

המדריך נותן 3 אפשרויות שונות לפירמוט הDOK. זה קורה בכולן??

פורסם
  • מחבר

המדריך נותן 3 אפשרויות שונות לפירמוט הDOK. זה קורה בכולן??

נשאתי עם NTFS ובאחרון ובשניהם אני מסים את המדריך בלי בעיות אבל לא מצליח לעשות BOOT יכול להיות שאני מגדיר משהו לא טוב בביוס?

כי אני כבר משתגע עברתי על כול כך הרבה מדריכים....

פורסם

יש לוחות אם שלא תומכים בboot מ-USB. יכול להיות שזאת הבעיה?

פורסם
  • מחבר

יש לוחות אם שלא תומכים בboot מ-USB. יכול להיות שזאת הבעיה?

יש ללוח שלי 4 אפשרות לבחירה לBOOT מUSB

1. USB FFD

2.USB HDD

3.USB DVD

4USB ZIP

אחד מהם מתאים לבBOOT כזה ואם לא עידכון ביוס יכול לעזור

פורסם

תבדוק בBIOS שלך לעוד אפשרויות שקשורות ל USB.

נגיד פה - http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?pid=506943 אפשר לראות שלמישהו יש בעיה דומה לשלך, גם אצלו ה USB נמצא במקום הראשון ברשימת ה-BOOT, אבל רק אחרי שהוא שיחק עם אחת האפשרויות זה אשכרה עבר לו.

פורסם
  • מחבר

טוב אצלחתי לעשות BOOT מהUSB(באמת משהו בBIOS) אבל עשיתי למערכת של לינוקס לUSB ורציתי לדעת אם מהמערכת הזאת אני יכול להתקין WINDOWS בצורה טובה(להיכנס להתקנה דרך הקובץ) כי אם כן זה יהיה מצוין

פורסם

לא בדיוק הבנתי אותך.. אם אתה רוצה להתקין WIN מה-USB, למה התכנת עליו Linux? משהו פה לא מסתדר לי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים