עבור לתוכן

ברכות נעה מחשבים הקפיצו כבר את ה5850 בעוד 100 שקל ל1480..

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..

פורסם

ממש נורא, היום פיספסתי את המלאי השני של KSP אני ממש אובד עצות.. אני לא רוצה להתפשר על 4890 או משהו כזה כי אני יודע שאני אצטער על זה..

אבל אני תקוע כבר מלא זמן עם כרטיס זמני (X1950) אם מישהו יודע פרטים על מלאי וזמינות הכרטיסים, אני אשמח לשמוע..

אני רק רוצה לשחק ברזולוצייה אינסופית!!!

פורסם
  • מחבר

מה זה פיספסת היום? KSP כבר איזה 10 ימים בלי מלאי , לפחות לפי האתר שלהם..

פורסם
  • מחבר

לצערי קשה לי קצת "לזכות" בזה כי אני גר במרכז ואני מעדיף להוסיף עוד 50 שקל ולקנות ליד הבית...

פורסם

אז למה אתה בודק אם המחיר משתנה בנועה :s07:

פורסם

ממש נורא, היום פיספסתי את המלאי השני של KSP אני ממש אובד עצות.. אני לא רוצה להתפשר על 4890 או משהו כזה כי אני יודע שאני אצטער על זה..

אבל אני תקוע כבר מלא זמן עם כרטיס זמני (X1950) אם מישהו יודע פרטים על מלאי וזמינות הכרטיסים, אני אשמח לשמוע..

אני רק רוצה לשחק ברזולוצייה אינסופית!!!

שאלת תם: למה 4890 זו פשרה ???

מה אתה בדיוק מריץ על המחשב ש 5850 הוא כלכך קריטי ?

אשמח להבין

פורסם

רק בדצמבר תיהיה ירדת מחירים הא... אני בדקתי באיבורי והם רוצים 1600+ של חברת ג'יגהבייט והם מקבלים צ'יקים קצת קשה לסרב.. אך עושים עלנו כסץ חשבתי על לקנות מחול אבל כמה זה ישנה...

פורסם

אותי דווקא מעניין אם יש לו מחשב חדש שיכול לנצל את ה4890 (או ה5850)

לי למשל יש

intel core 2 E6300 1.86ghz@3.0ghz

ocz 2gb 800mhz dual channel

gigabyte p965 ds3 (pci express 1.0)

וספק של אנרמקס 400W

ואני יודע שאני יכול להחליף פשוט לספק חזק יותר ולארגן רק כרטיס חזק יותר (מה שיש לי עכשיו זה כמעט כמו שלו, 1900XT)

אבל אני לא חושב שזה שווה בלי מעבד חזק שינצל וזה אומר גם לוח חדש, ואז גם יוצא לשדרג את הזיכרון כי עוברים לDDR3

בקיצור בלאגן

פורסם

אני מאמין שהיית מנצל דיי בצורה מלא את הכרטיס חוץ מזה שאתה צריך להחליץ ספק אין לך מה להפסיד בעתיד היותר רחוק רק תחליץ לוח,מעבד,זיכרון

פורסם

דווקא חשבתי יותר בכיוון כזה: ששנה הבאה שאני שוב אוכל להרוויח משכורת נורמלית אני כבר אקנה מחשב חדש ואעבור לגרסת ה64 ביט של וינדוס 7

פורסם

גם אפשרות אך שנוח לך אבל אץ ומתקדם מהר לאללהה, אחד הדברים היותר משתלמים היום נראה לי לטווח יחסית ארוך זה הכרטיס וספק חדש בדוק שרוב המשחקים ירוץ על מקסימום לא רע בכלל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים