פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים הי חברה,כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק,קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות.מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום?פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות.תודה למי שיעזור.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אני משער שיחליפו לך ל-9800GT, שזה אותו כרטיס בסה"כ.של איזו חברה הכרטיס שברשותך?
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר הי,ממ כן זה מה שנראה לי שבאמת שיקרה,להבנתי,אני די נשאר עם אותו כרטיס אין שיפור ממשי ואין נפילהוהכרטיס של אלבטרון...
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים אני רואה שאני לא היחיד שנשרף לו כרטיס מסך 8800. הם עושים בעיות אחרי שנתיים...
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר האמת שהתחילו לי הבעיות מזמןפשוט לא היה לי כח להוציא וללכת לחנות,הוא פשוט היה תוקע את המחשב במשחקיםעכשיו עם ה 8400 החלופי זה לא קורה לי כמובן שאני לא מגיע לאותם רזולוציות אבל עדיין..חח הוא היה מכונת חימום משומנת היטב ה 8800
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים ה8800GT שלי מחמם את החדר במשחקים -אבל לא עושה אף בעיות חוץ מזה אין מה לעשות לפני בערך שנתיים הוא היה הכרטיס המשתלם ביותר בשוק
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים אני מניח שזה כרטיס זמני שהוא קיבל ע"מ שהוא יוכל להשתמש במחשב עד שיחליפו לו את הכרטיס התקול.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר כן כמובן שזמני, ( אין לי כרטיס OB ) חדש מהקופסא חחח חבל רק שהוא 8400 , לטובתו רק נגיד שיש לו יציאת HDMI
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים הייאני לא מבין איך כרטיסים משובחים כאלו נישרפים :s05: :s05:, אם הקירור שלו פועל תקין , אין סיבה שהוא סתם כך ישרף , יכול להיות אובר קלוקינג גבוהה , או ספק דפוק שנותן מתחים לא יציבים , או עליות במתח החשמל, לכן אני ממליץ לבדוק מידיי פעם את הקירור של הGPU + לחבר את שקע המחשב למגן חשמל וברקים , וכמובן ספק באמת אמין יפתרו את כל בעיות כרטיסיי המסך שפתאום נישרפים .ה9800 GT שווה נתונים ל8800GT , רק שהוא פחות חם מה8800. זה כרטיס דיי טוב אם יתנו לך כזה , לא לקחת פחות מ9800GT.רוני
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר מממהכרטיס שלי לא נשרףכל משחק שהייתי משחק היה נתקע וכמובן תוקע את המחשב,לא עזר פירמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה,הוספת קירור, הקיצר היה תוקע בכל משחק את המחשב והיה ללא OC.זה ללא קשר לחום המוגזם שהוא היה פולט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.