פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים שיעשה את העבודה?אמרו לי שיש "חיקויים" ב200 ש"ח שהם מעולים.ואיזה ראשים אני לחתיכת מתכת ושיוף? (מספרים) שלא ישברו מהר.
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים קנה את הדרמל של יונדאי בהום סנטר יש לי אותו וחתכתי איתו חלון אבל תקנה ראשים מקוריים של דרמל למה מה שמגיע איתו קטסטרופה
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים אל תקנה את היונדאי, היום ראיתי אותו והוא בדיוק כמו הוולף - חרא.קניתי בסוף את המקורי ב 450 שקל, השקעה לעתיד ושווה את זה... לי היה כבר את המזוודה והביטים של הוולף אז קניתי ת'מכשיר הבסיסי...שיקול שלך, הוולף שלי נשרף והראשים גם חרא... היונדאי נראה בדיוק אותו הדבר כמוהו, חתיכת פלסטיק עם מנוע...
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים והדרמל ממש ברזל יצוק...איזה שטויות אתה מדבר הדרמל בדיוק אותו חרא הראשים שלו שווים לת*ת.... נשבו לי מלא!וגם לאבא שלי בגלל זה הוא שונא את המכשיר הזה והם עולים הון!
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים ממש לא, האיכות ממש נראית לעומת הפלסטיק של יונדאי ו-וולף...כנראה לא עבדתם עם ראשים נכונים או בצורה נכונה
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים מה שקובע בכל אופן זה המנוע ולא איך שהמוצר נראה חוץ מזה שעם המכשיראתה מקבל גם סטנד וצינור שרק זה עולה לך עוד 300 ש"ח אם אתה קונה בנפרד אז תעשה את השיקולים שלך.לי לא הייתה שום בעיה עם היונדאי בעת חיתוך החלון וההיט סינק והצינור הזה הוא ממש נוח לחיתוכים (לא צריכים להחזיק את כל הכלי)
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים לי יש ת'צינור מהוולף, כמו שאמרתי, הוא והיונדאי זה אותו מוצר...בכל מקרה, קניתי רק ת'דרמל ולא את כל המזוודה כי כבר יש לי את זה... רק צריך להתאים ת'צינור לדרמל.
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים הצינור אמור להתאים כי בהתחלה היה איזה חלק אחד שלא היה טוב אז רצו להביא לנו אותו מהדרמל המקורי ואיתו זה התאים החלק זה החלק שבו נתפס הראש
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים בדיוקהסיבה שזה לא מתאים היא שהבורג הגדול הזה שבקצה הדרמל גדול יותר מזה שבדרמל של הוולף אז הוא לא נכנס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.