עבור לתוכן

דיון על הסרט District 9

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מול רובוטריקים 2 אפילו סרט של בבון מגרד בביצים יראה כסרט מצוין

רובוטריקים 2 כל כך מפוזר שאפילו האפקטים הטובים לא עוזרים לו

פורסם

אני לא יודע מה אתם רוצים הסרט היה טוב בלי השוואה לאף אחד ותאמת שהשוויתי לרובוטריקים התכוונתי לראשון כי את השני באמת פחות אהבתי אבל הראשון היה סביר...

פורסם
  • מחבר

הרובוטריקים הראשון היה נחמד אני חושב שהוא באותה רמה של District 9

אבל השני היה ממש אבל ממש חירבונה

פורסם

הרובוטריקים הראשון היה נחמד אני חושב שהוא באותה רמה של District 9

אבל השני היה ממש אבל ממש חירבונה

השני היה שעתיים של אקשן טהור ומפגר ,ואפקטים באלפי דולרים ,מי שרגיל למישחקי fps יכול לסבול את זה ,מי שלא ,צריך להיות מפגר ברמה לא הגיונית בשביל לשרוד את זה .

פורסם
  • מחבר

alexbmw אני רגיל לFPS אבל בכל זאת זה היה סרט מטומטם

תראה אין לי בעיה אם סירטי אפקטים -סטאר טראק החדש היה סרט טוב והמחסל 4

ואתה יודע מה אפילו גי אי גו או איך שלא קוראים לו היה בסדר

הבעיות שרובוטריקים 2 זה שהוא היה מאוד מאוד מפוזר

אפילו באפקטים בהרבה חלקים מהסרט לא הבנתי מי טוב ומי רע

וניסו להכניס לזה כל כך הרבה אלמנטים שזה היה שקשוקה של חראה

הסרט הראשון לאומת זאת היה הרבה פחות מפוזר ובגלל זה יצא נחמד אבל בסרט השני הסריחו את זה לגמרי

פורסם

ועדיין השני הכניס הרבה יותר כסף (לא שזה מדד לכמה הסרט טוב ,אלה לכמה שהציבור מפגר )

פורסם

ועדיין השני הכניס הרבה יותר כסף (לא שזה מדד לכמה הסרט טוב ,אלה לכמה שהציבור מפגר )

מה קשור?!?

גם אני את הראשון ראיתי על המחשב (לא הכניס להם אגורה...)

ולשני הלכתי לקולנוע כי ציפיתי לסרט טוב לפחות כמו הראשון והתאכזבתי זה אומר שאני מפגר??

ככה זה ברוב הסרטים (אצלי לפחות) את הראשון רואים בבית, מתלהבים לשני כבר הולכים לקולנוע...

פורסם

מה קשור?!?

גם אני את הראשון ראיתי על המחשב (לא הכניס להם אגורה...)

ולשני הלכתי לקולנוע כי ציפיתי לסרט טוב לפחות כמו הראשון והתאכזבתי זה אומר שאני מפגר??

ככה זה ברוב הסרטים (אצלי לפחות) את הראשון רואים בבית, מתלהבים לשני כבר הולכים לקולנוע...

חבל ,כי ההיסטורי מוכיחה שלרוב הסרטים הראשונים טובים יותר (לפחות סרטים מהסיגנון הזה ,סרטי אקשן-קיץ-טמבל) ,לדוגמא מהיר ועצבני ,שהראשון היה מעולה ,השני היה סביר אבל לא אמין למקור ,והשלישי היה מפגר ,הרבעי הזה שיפור אבל לא כמו הראשון .

פורסם

נכון.. אבל יש מספיק סרטים כאלה ראשונים ממש גרועים שאף אחד לא שמע עליהם..

אני תמיד אוהב לראות ביקורות על הסרטים ראשונים

ועד שאני רואה ביקורות ומתרשם מהסרט הסרט כבר יורד מהמסך ואז לשני אני כבר הולך..

לכן אני לא מתפלא שהשני הכניס יותר למרות שהוא פחות טוב בהרבה.

פורסם
  • מחבר
חבל ,כי ההיסטורי מוכיחה שלרוב הסרטים הראשונים טובים יותר (לפחות סרטים מהסיגנון הזה ,סרטי אקשן-קיץ-טמבל) ,לדוגמא מהיר ועצבני ,שהראשון היה מעולה ,השני היה סביר אבל לא אמין למקור ,והשלישי היה מפגר ,הרבעי הזה שיפור אבל לא כמו הראשון .

יצא לך לשמוע על סרטים כמו המחסל 2 \הנוסע השמיני 2 \מלחמת הכוכבים האימפריה מכה שנית (פעם היה הסרט השני בסדרה ) ?

כל הסרטים האלו הרבה יותר טובים מהסרט שקדם להם -ככה שזה לא תמיד ברור שהמשך יצא מסריח

תראה היו חיבים לעשות דברים מפגרים כמו להחזיר לחיים את מגאטרון שזה טימטום

הסרט הראשון חרג מה"עולם" של הסדרה המצוירת וטוב שכך -הסדרה הזאת כבודה במקומה מונח אבל יוצרי הסרטים לא חיבים להגביל את עצמם לזיכיון הישן

אחת מהרבה בעיות בסרט השני זה להחזיר את מגאטרון ויותר מאוחר את אופטימוס פריים לחיים בסגנון שאולי מתאים לסדרה המצוירת

אבל בכלל לא מתאים לסגנון הסרט שהם יצאו

אם היו רוצים את מגאטרון בסרט שהיו חושבים על איזה פלשבק או משהו ומציגים רע אולטמיטיבי חדש

יצא לי לראות ביקורת על הסרט המצויר הישן ואולי חלק מהרעיונות נלקחו משם (עוד לא צפיתי אז לא יודע )

אבל לטעמי היו צריכים להמשיך בקוו של הראשון ואם כבר ככה הרוב בCG שיקחו חלק מהעלילה לחלל

זה לא שכדור הארץ CG עולה פחות מחלל CG והיה כל כך הרבה שימוש בCG בסרט שבמקום פירמידות ושטויות היה אפשר לקחת חצי מהסרט לחלל בכיף

פורסם

אבל אתה יודע ,שאם הם היו מציגים "רע אולטימטיבי" חדש הם היו חורגים בצורה קיצונית מהסידרה המצוירת .

בכל מיקרה ,אני לא דיברתי על סרטים בכללי אלה על סרטי "אקשן-קיץ-טמבל".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים