עבור לתוכן

מחשב נכבה באמצע התקנת אופיס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

התחלתי התקנה של אופיס 2007 במחשב מקורי

בכל אופן באמצע ההתקנה הייתה לי הפסקת חשמל בבית

ועכשיו אני נתקל בבעיה שהוא לא מוכן להתקין הוא מזהה בעיה ולא נותן לי להמשיך

כיוון שנכבה באמצע אז לא הייתי יכול להסיר את התוכנה דרך " הסרת תוכניות " כי עדיין לא סיימתי את ההתקנה באופן מלא

ניסיתי למחוק קבצים באופן ישיר דרך ה- PROGRAMS FILES

אבל גם שמחקתי משם לא עזר לי כשבאתי להתקין שוב

בכל אופן אני מחזיק אופיס מקורי בלי יכולת להתקין

אם מישהו יכול להנחות לייעץ איך אוכל לפתור את הבעיה

אשמח

שבוע טוב

אוהד

פורסם
  • מחבר

החלק הזה אינו מובן האם אפשר הנחייה מודרכת איך עושים זאת

-לדוגמה, הקלד DeletedKey02 עבור המפתח השני, הקלד DeletedKey03 עבור המפתח השלישי וכן הלאה. ---- מה אני אמור לעשות

חשוב הסעיף, השיטה או המשימה במאמר זה מכילים פעולות המציינות כיצד לשנות את הרישום. עם זאת, אם תשנה את הרישום באופן שגוי עלולות להתרחש בעיות חמורות. לכן הקפד לבצע פעולות אלה בזהירות. לקבלת הגנה נוספת, בצע גיבוי של הרישום לפני שתבצע בו שינויים. לאחר מכן, אם תתרחש בעיה, תוכל לשחזר את הרישום. למידע נוסף על אופן הגיבוי והשחזור של הרישום, לחץ על מספר המאמר הבא כדי להציגו מתוך מאגר הידע Microsoft Knowledge Base:

322756 (http://support.microsoft.com/kb/322756/ ) כיצד לגבות ולשחזר את הרישום ב- Windows

אתר ולאחר מכן מחק את מפתחות המשנה של הרישום הקשורים ל- Office system 2007, אם הם קיימים. לשם כך, בצע את הפעולות הבאות:

עבור Windows XP ו- Windows Server 2003, לחץ על התחל, לחץ על הפעלה, הקלד regedit ולאחר מכן לחץ על אישור.

עבור Windows Vista, לחץ על התחל, לחץ על התחל חיפוש, הקלד regedit ולאחר מכן לחץ על אישור.

לחץ על מפתח המשנה הבא:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0

בתפריט קובץ, לחץ על ייצוא, הקלד DeletedKey01 ולאחר מכן לחץ על שמור.

בתפריט עריכה, לחץ על מחק ולאחר מכן לחץ על כן כדי לאשר את המחיקה.

עבור כל מפתח משנה של הרישום ברשימה הבאה, חזור על שלבים 4א(1) עד 4א(4). שנה את שם המפתח המיוצא עבור כל מפתח משנה.

לדוגמה, הקלד DeletedKey02 עבור המפתח השני, הקלד DeletedKey03 עבור המפתח השלישי וכן הלאה.

הערה במפתחות הרישום הבאים, תו הכוכבית (*) מייצג תו אחד או יותר בשם של מפתח הרישום.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\Delivery\SourceEngine\Downloads\*0FF1CE}-*

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\*0FF1CE*

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\*F01FEC

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\*F01FEC

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ose

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Features\*F01FEC

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products\*F01FEC

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\UpgradeCodes\*F01FEC

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Win32Assemblies\*Office12*

הערה אם במחשב פועלת גירסת 64 סיביות של Microsoft Windows, אתר ולאחר מכן מחק את מפתחות המשנה הבאים:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Office\12.0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Office\Delivery\SourceEngine\Downloads\*0FF1CE}-*

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\*0FF1CE*

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\*F01FEC

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\*F01FEC

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ose

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Features\*F01FEC

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products\*F01FEC

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\UpgradeCodes\*F01FEC

HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Win32Assemblies\*Office12*

אתר את מפתח המשנה הבא של הרישום:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

הערה במחשב שבו פועלת גירסת 64 סיביות של Windows, אתר את מפחות המשנה של הרישום במקום זאת:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

בתפריט קובץ, לחץ על ייצוא, הקלד UninstallKey01 ולאחר מכן לחץ על שמור.

תחת מפתח המשנה Uninstall שאיתרת בשלב 4ב, לחץ על כל מפתח משנה, ולאחר מכן קבע אם מוקצה לו הערך הבא:

שם: UninstallString:

נתונים: file_name path\Office Setup Controller\Setup.exe path

הערה בדוגמה זו, file_name הוא מציין מיקום של שם תוכנית ההתקנה, ו- path הוא מציין מיקום של נתיב הקובץ.

אם מפתח המשנה מכיל את השם והנתונים המתוארים בשלב 4ד, לחץ על מחק בתפריט עריכה. אחרת, עבור לשלב 4ו.

חזור על שלבים 4ד ו- 4ה עד שתאתר ולאחר מכן תמחק כל מפתח משנה המתאים לשם ולנתונים המתוארים בשלב 4ד.

סגור את עורך הרישום.

הפעל מחדש את המחשב ולאחר מכן התקן מחדש את 2007 Office system.

מפתחות משנה של UserInfo:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Common\UserInfo

מפתחות משנה של Shadow עבור Windows Server 2003 וגירסאות מוקדמות יותר של Windows Server:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Terminal Server\Install\Software\Microsoft\Office\12.0

מפתחות משנה של Shadow עבור Windows Server 2008:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Terminal Server\Install\Software

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים