עבור לתוכן

בעיה| בעיה חמורה אחרי הפעלת תוכנות ( msvcrt)

Featured Replies

פורסם

במסנג'ר שאני פותח אותו או סתם מתחיל שיחה כול שניה קופצת ההודעה הבאה:

1167.bug.png

The procedure entry point _ except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll

ובעברית:

{לא נמצאה נקודת כניסה} - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסהexcept_handler4_common_

של ההליך בספריית הקישור הדינאמי msvcrt.dll

וגם בפוטשופ ובהרבה מאוד תוכניות אחרות, וזה ממש מעצבן שזה מופיע.

גם אחרי ההתקנה הזאת שמתי לב שנוספו לי 2 קבצים בתיקיית "המסמכים שלי" השמות שלהם הם:

msvcrt(DEBUG).dll

crysis.rtf

ועוד קובץ טקסט שהיה ברוסית שהסביר בדיוק כמו בסיום ההתקנה איך לאפשר לקרייסיס הגדרות גבוהות..

השגיאה הזאת מעצבנת..

בבקשה אם מישהו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד!!!

ניסיתי אולי לתקן את הווינדוס אבל כשאני מכניס את הדיסק שהתקנתי איתו את הווינדוס הוא לא נותן לי את האופציה של ה"R" של התיקון.

אשמח לקבל תשובות בבקשה

פורסם

אני לא יודע לענות לך נקודתית על הבעיה/יות.

אני כן יודע לענות שאם המערכת שלך נגועה במזיקים, התקנת תיקון > REPAIR לא תעזור, המזיקים עדיין במערכת.

התקנת REPAIR יעילה רק כשהמערכת לא עולה כמוצא אחרון להציל תכולת הכונן במדה ואמצעים אחרים לא הועילו.

אתה לא מגיע לאפשרות של R ( התקנת תיקון ) בגלל שדיסק המערכת שלך עבר שינויים במהלך הכנתו. (הכלאה עם NLITE)

פורסם
  • מחבר

אז מה עליי לעשות בעניין לתיקון הבעייה?

פורסם

תתחיל בניקוי המחשב מזבל , תוכנות חינמיות:

Malwarebytes' Anti-Malware

SUPERAntiSpyware

HijackThis

לא יודע איזה אנטיוירוס מותקן אצלך, אם בכלל:

AntiVir Personal 9.0.0.407

אחד הטובים ביותר שיש .

פורסם
  • מחבר

יש לי מותקן nod32 מעודכן הרצתי חיפוש ומחקתי כל הזבל.

זה קרה לי רק אחרי שהתקנתי את המסנג'ר החדש והווינאמפ החדש וכשמחזירים לגירסאות ישנות אז אין את הבעייה.

פורסם

לא כל תוכנה חדשה יותר טובה מקודמתה .

כפי שעניתי לך בתשובתי הראשונה, אין לי מענה לבעיה הממוקדת - ניסית ללא צורך לבצע התקנת תיקון .

אם אתה יכול להסתדר בלי החידושים, אתה מסודר - אם לא, המתן לישועה ממשיבים נוספים.

8)

פורסם

חכה קצת לפני שאתה קופץ לעשות REPAIR והתקנה מחדש לווינדווס, הרי בכל זאת כנראה אתה מחפש פה עזרה קצת אחרת, כי להתקין ווינדווס מחדש או לתקן כולם יודעים.

לפי מה שאני מבין זה קורה בגלל קובץ של דרייבר שמיועד לויסטה שהותקן בטעות בווינדווס XP.

תנסה את זה:

תגבה את הקובץ הבא למקום מסוים: C:\Windows\System32\dwmapi.dll ותמחק אותו

תפעיל מחדש את המחשב ותראה אם זה הסתדר.

אם הקובץ הזה לא קיים שם, אז אין לי איך לעזור, חכה לעזרה של עוד כמה אנשים ותחליט אם להתקין את הווינדווס מחדש.

התקנת דרייבר חדש לאחרונה?

התקנת אולי DIRECTX 10 מיוחד ל XP? הטריק להגדרות הגבוהות של CRYSIS מרמזות על זה. יש לי תחושה טובה שזה בגלל זה.

תעשה START->RUN->DXdiag ותבדוק איזו גרסא יש לך. אם 10, אז תעשה UNINSTALL ותחזור ל9.0C, כמו שאמרתי, דרייבר לויסטה שלא מיועד ל XP.

יש מצב שאיכשהו התקנת מסנג'ר או ווינאמפ שמיועדים ל WINDOWS VISTA?

פורסם
  • מחבר

איזה מלך הקובץ הזה עשה את הבלאגן:

C:\Windows\System32\dwmapi.dll

מחקתי אותו עשיתי ריבוט

הפעלתי את המסנג'ר + הווינמאפ ולא הייתה לי שגיאה תודה רבה רבה

אגב זה הסתדר מבלי למחוק את הdirectx10

פורסם

^

סבבה.

אז כן יש לך DX 10, תקווה שזה לא יעשה לך בעיות כי יש מצב שהיא משתמשת בקובץ הזה, לא יודע.. הטיפול שאמרתי לך לעשות ב DX10 זה בגלל שזה לא אמור לתאום XP וזה גם יכול לגרום לבעיה שהופיע לך, אך לא בהכרח.

בכל מקרה, אם יצוצו לך בעיות עם משחקים ותוכנות שמשתמשות ב DIRECTX, כדאי לך לחזור ל 9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים