פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך),לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק,יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה.יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom,אולי זה הגורם לבעיה?בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מחבר כן עשיתי את זה, העברתי ל DMA IF AVALIABLE,אך משום מה ה current transfer mode נשאר עלpio mode, מישהו נתקל בעבר בבעיה כזאת ויודע איך ניתן לפתור אותה?
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים אם הצורב על הSECONDARY CHANNEL תעשה לו Unistall (בIDE ATAPI CONTROLLERS)ותעשה RESTART.
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מחבר כן הוא היה על ה secondary channel עשיתי uninstall ועכשיו הוא עדיין עובד עלpio mode , למישהו יש דרך אחרת לפתור את זה?עם הצורב הקודם שהיה בדיוק באותו מצב - לא הייתה לי בעיה לעבוד ב Ultra DMA, האם הבעיה כאן היא בצורב החדש?
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מחבר ה jumper על מצב master, מה יש כאן לשנות?משום מה גם ה cd rom שלי עכשיו עובד רק על pio mode-שהג'מפר שלו על slave.בכל אופן ניסיתי לחבר את הצורב לבד על ה secondary בלי הcdrom והוא עובד ב Ultra dma, מדוע שאני מוסיף גם את ה cd שניהם עובדים רק ב pio mode?
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים יש שתי אפשרויות:1. בעיות התאמה של הצורב עם הלוח.2. הגדרת הצורב והCD-ROM לא נכונה. יכול להיות שהג'אמפר בשניהם נמצא על MASTER או SLAVE.אולי בביוס הם מוגדרים הפוך או שאחד לא מוגדר בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.