עבור לתוכן

מסך כחול ב-XP

Featured Replies

פורסם

אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה:

http://villaworld.com/pictures/

פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס.

אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק.

בדקתי באתר של מיקרוסופט לפתרון שגיאת 0x0A ואחד מהפתרונות המוצעים שאני רוצה לנסות הוא לעשות התקנת תיקון למחשב: http://support.microsoft.com/kb/314063/

אז השאלות הן:

1. האם זה יעזור?

2. יש לי שני כוננים C וD בC כל המערכת ההפעלה, התוכנות ובD כל הקבצים, המוזיקה וכו'. האם התקנת תיקון תמחקת את הקבצים?

3. אולי בכלל לא שווה לשבור את הראש על זה או על פתרונות אחרים וכבר שווה לעשות פירמוט לכונן C וזהו?

4. יש לכם פתרון אחר?

פורסם

אפשר לנסות כמה דברים...

יש LIVE CD שיש בהם אנטי וירוס שווה לחפש משהו מעודכן ולעשות סריקה איתו, תנסה עם HIRENS.

אם זה לא עוזר שווה לנסות התקנת תיקון.

אם זה לא יעזור תגבה את הדברים החשובים ותתקין מחדש את מ"ה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא אנטי-וירוס שיודע לפעול מUSB יש לך איזה שם ספציפי?

אם זה לא יעזור תגבה את הדברים החשובים ותתקין מחדש את מ"ה.

הבעיה היא שאין לי גישה להארד דיסק. אם אני אוכל באיזו שהיא דרך לדעת שכל המידע על כונן D שמור ולא נפגע אין לי בעיה לפרמט את C. אז מה שאני צריך זו רק דרך לבדוק שהכל בD בסדר.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי למצוא אנטי וירוס שפועל מCD. מצאתי את Avira AntiVir Rescue System. הפעלתי אותו קודם על המחשב הזה כדי לבדוק אם הוא עובד והוא העלה את עצמו בלי בעיה. כשניסיתי להפעיל אותו על המחשב הדפוק הוא נתקע בשלב של loading modules.

נראה לי שהבעיה יותר חמורה מסתם וירוס או משהוא בסגנון. יכול להיות שזה דפק את הזיכרון RAM? או רכיב אחר במערכת? כי אם כן אז אין כל כך טעם להתקין מחדש.

בתודה, רגב.

פורסם

קשה לי להאמין שזה דפק לך את ה RAM אבל אם אתה רוצה להיות בטוח תוריד MEMTEST ותיבדוק את הזכרונות RAM.

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הכונן למחשב של השכנים. כל המידע נשמר גם על D וגם על C. עשיתי אצלם סריקת וירוסים זריזה ומצאתי כמה וירוסים ומחקתי אותם אבל זה עדיין לא פותר את הבעיה. כנראה שאני יעשה פירמוט לC. אבל לפני זה אני ארצה לעשות עוד ניסיון אחד לסרוק לוירוסים. יש למישהוא שם של תוכנה כמו Avira AntiVir Rescue System?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים