פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אני מחפש עכבר למחשב נייד,מעוניין כמו כל אחד מכם שיהיה עכבר נוח, מהיר ומדוייק ושיעבוד על כל משטח כולל זכוכית! (או כל משטח חוץ מזכוכית חח)אז חשבתי על Explorer Mini BlueTrack Mouse שאומרים שעובד על מרבית המשטחים (אך לא יודע אם גם על זכוכית) או שהעכבר EXPLORER הגדול יותר יותר שווה?וחשבתי גם על ARC Wireless Mouse שאני לא יודע עליו כ"כ הרבה אך הוא מתאים למי שיש לו מחשב נייד והשאלה שלי לגביו היא בדיוק השאלות ששאלתי על הקודם.אם יש לכם עכבר יותר מומלץ ומדויק ובלי חוטים אז תמליצו אך לא לבלבל בשכל על עכברים שלא קשורים למי שיש לו מחשב נייד.תקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אלא אם כן הוא ממש עכבר טוב ששווה יותר וכל אגורה.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר הלללללללללללללללללווווווווווווווווו? מישהו? אין תגובות? גם לא מצד מנהלי הפורומים? הלוווווו????????????????
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר וואלה אחי פעם ראשונה אני שומע עליו, אז רגע אתה אומר שבלוטות עדיף בהרבה על לייזר? העכברים שאמרתי בקודם לא יותר מומלצים? (אחד מהם עכבר הARC אף באותו מחיר פחות או יותר) ושמעתי שיש גם Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 Black האם הוא טוב?
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים יש המון עכברים טובים בתקציב שאתה רוצה,Explorer Mini BlueTrack Mouse MX1100 Cordless Laser Optical Mouse בבקשה תשנה את הגישה שלך עם השאלות,תהיה יותר עדין
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר רגע מה אתה מביא לי פה את MX1100? הוא מתאים בכלל למי שיש לו מחשב נייד וגם לנשיאה ממקום למקום? הוא לא גדול מדיי?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים אני לא מביא לך כלום,אני ממליץ,קחRazer Salmosa Gaming MouseWireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 Black Explorer Mini BlueTrack Mouse
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר אוקיי תודה על ההמלצות אך אולי אתה יכול להגיד אילו מהשלושה שציינת לדעתך הכי מומלץ? ושמעתי שיש עכבר MAMBA של RAZER שהוא גם אלחוטי, הוא מומלץ? ונוח?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר אוקיי אז הבעיה היא איפה אני יכול למצוא חנות שנותנת לאנשים לבדוק את העכברים אם הם מתאימים להם לפני שיקנו סתם.. החנויות שקרובות אליי הן KSP, פנדה מחשבים, ואייבורי.. הם לפי מה שאני יודע לא נותנים ללקוחות לבדוק את העכברים. אז איפה כן אפשר? יש חנויות מומלצות שנותנות לבדוק את המוצרים?
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים Razer Mamba Gaming עכבר יקר מאוד,אם יש לך את התקציב,אז תקנה אותו.יש עכברים מענינים לא פחות וזולים יותרSideWinder X8 USB Gaming Mouse G500 Laser Gaming Mouse Razer Orochi bluetooth mobile gaming mouseG9X Laser Gaming Mouse
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים מחבר סבבה שאתה מוסיף עכברים להתלבטות שלי חח אך איפה אני יכול לבדוק אותם אם הם נוחים לי? יש חנות שיכולה לתת ללקוחות לבדוק את נוחיות העכברים והאם מתאימים לכף ידם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.