עבור לתוכן

איזה עכבר מומלץ יותר? ARC Wireless Mouse או Explorer Mini BlueTrack Mouse???

Featured Replies

פורסם

אני מחפש עכבר למחשב נייד,

מעוניין כמו כל אחד מכם שיהיה עכבר נוח, מהיר ומדוייק ושיעבוד על כל משטח כולל זכוכית! (או כל משטח חוץ מזכוכית חח)

אז חשבתי על Explorer Mini BlueTrack Mouse שאומרים שעובד על מרבית המשטחים (אך לא יודע אם גם על זכוכית) או שהעכבר EXPLORER הגדול יותר יותר שווה?

וחשבתי גם על ARC Wireless Mouse שאני לא יודע עליו כ"כ הרבה אך הוא מתאים למי שיש לו מחשב נייד והשאלה שלי לגביו היא בדיוק השאלות ששאלתי על הקודם.

אם יש לכם עכבר יותר מומלץ ומדויק ובלי חוטים אז תמליצו אך לא לבלבל בשכל על עכברים שלא קשורים למי שיש לו מחשב נייד.

תקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אלא אם כן הוא ממש עכבר טוב ששווה יותר וכל אגורה.

פורסם
  • מחבר

הלללללללללללללללללווווווווווווווווו? מישהו? אין תגובות? גם לא מצד מנהלי הפורומים? הלוווווו????????????????

פורסם
  • מחבר

חבר'ה??? יאללה תענו... איפה נעלמתם?

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי פעם ראשונה אני שומע עליו, אז רגע אתה אומר שבלוטות עדיף בהרבה על לייזר? העכברים שאמרתי בקודם לא יותר מומלצים? (אחד מהם עכבר הARC אף באותו מחיר פחות או יותר) ושמעתי שיש גם Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 Black האם הוא טוב?

פורסם
  • מחבר

נעלמתם שוב?

פורסם

יש המון עכברים טובים בתקציב שאתה רוצה,

Explorer Mini BlueTrack Mouse

MX1100 Cordless Laser Optical Mouse

בבקשה תשנה את הגישה שלך עם השאלות,תהיה יותר עדין

פורסם
  • מחבר

רגע מה אתה מביא לי פה את MX1100? הוא מתאים בכלל למי שיש לו מחשב נייד וגם לנשיאה ממקום למקום? הוא לא גדול מדיי?

פורסם

אני לא מביא לך כלום,אני ממליץ,קח

Razer Salmosa Gaming Mouse‎

‏Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 Black

‏Explorer Mini BlueTrack Mouse

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההמלצות אך אולי אתה יכול להגיד אילו מהשלושה שציינת לדעתך הכי מומלץ?

ושמעתי שיש עכבר MAMBA של RAZER שהוא גם אלחוטי, הוא מומלץ? ונוח?

פורסם

המומלץ זה שמתאים לך לכף היד

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הבעיה היא איפה אני יכול למצוא חנות שנותנת לאנשים לבדוק את העכברים אם הם מתאימים להם לפני שיקנו סתם.. החנויות שקרובות אליי הן KSP, פנדה מחשבים, ואייבורי.. הם לפי מה שאני יודע לא נותנים ללקוחות לבדוק את העכברים. אז איפה כן אפשר? יש חנויות מומלצות שנותנות לבדוק את המוצרים?

פורסם

Razer Mamba Gaming עכבר יקר מאוד,אם יש לך את התקציב,אז תקנה אותו.

יש עכברים מענינים לא פחות וזולים יותר

‏SideWinder X8 USB Gaming Mouse

‏G500 Laser Gaming Mouse

Razer Orochi bluetooth mobile gaming mouse

‏G9X Laser Gaming Mouse

פורסם
  • מחבר

סבבה שאתה מוסיף עכברים להתלבטות שלי חח אך איפה אני יכול לבדוק אותם אם הם נוחים לי? יש חנות שיכולה לתת ללקוחות לבדוק את נוחיות העכברים והאם מתאימים לכף ידם?

פורסם

אני לא מכיר חנות בארץ שנותנת לבדוק עכברים,

לך לאופיס דיפו תבדוק עכברים שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים