עבור לתוכן

Shure SE310 שבקו חיים, צריך עצה

Featured Replies

פורסם

לפני כ-9 חודשים קניתי בארה"ב את ה-Shure SE310 ששירתו אותי נאמנות ומאוד אהבתי את הסאונד שלהן. לפני כמה שבועות אחת האוזניות פשוט הפסיקה לנגן. דיברתי עם מספר מעבדות וחנויות, ואף חנות לא הסכימה לקחת את האוזניות האלו לתיקון.

כעת יש לי מספר אופציות:

- לנסות לתקן את האוזניות, בכל זאת יכול להיות שזה פשוט כבל שנקרע בפנים (מישהו מכיר מקום בארץ שיעשה את זה ולא ישחוט אותי במחיר?)

- לקנות אוזניות חדשות בארץ, שהאופציה הזאת קצת מבאסת אותי, כי לקנות משהו שיגיע לרמה הזאת כרוך בהשקעה של מעל 1000 ש"ח, כשבזמנו קניתי את האוזניות בכ-150$.

- לקנות אוזניות חדשות בחו"ל, כאשר כאן יש בעייתות שאין אחריות מסודרת (ואם שוב הן נדפקות גם אני נדפק) וגם שלוגיסטית זה יותר מסובך.

בכל אופן, אשמח להמלצה על כל אחת מהאפשרויות, כאשר יש לקחת בחשבון שהאוזניות לשימוש עם האייפוד בלבד, ואני מעדיף בצורה די נחרצת אוזניות In-Ear

פורסם

אם קניתה אותם בארה"ב ז"א שיש לך אחריות, תשלח מייל לשור ותשאל אותם כמה ולמה. לי היה מקרה דומה אם UE כל הסיפור עלה לי בזמנו כ-60 שקל דמי משלוח לארה"ב.

פורסם

לשור יש אחריות בינ"ל לשנתיים וגם משווק רשמי בארץ, גבעון אלק'. אם קנית במקום מורשה אז הם יכבדו את האחריות הזאת מניסיון אישי שלי.

פורסם

לשור יש אחריות בינ"ל לשנתיים וגם משווק רשמי בארץ, גבעון אלק'. אם קנית במקום מורשה אז הם יכבדו את האחריות הזאת מניסיון אישי שלי.

הייתי בטוח שאחריות של שור היא לכל החיים

פורסם

כדאי מאוד לתקן בחברה במידת האפשר.

הסיבה היא מאוד פשוטה. אם זו בעיה בקצה שקרוב לקונקטור, אפשר בקלות להחליף קונקטור לבד. אבל אם זה בעיה בצד של האוזניה צריך לפרק אותן ואחרי זה להדביק חזרה. זה אף לא יוצא כמו חדש.

Anatoli.

פורסם

יש לי בעיה דומה עם אוזניות יקרות של Etymotic Research ואני כבר תקוע איתן הרבה זמן בלי שום מושג איך לתקן אותן :nixweiss:

חנויות לא רוצות לראות אפילו מה הבעיה ואין לי מושג לאן לפנות... אין לי אחריות עליהן וקניתי אותן יד שניה מבחור שקנה אותן בארה"ב

אם למישהו יש פיתרון אני (מאוד) אשמח לשמוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים