עבור לתוכן

שידרוג זיכרון למחשב עם לוח MSI 945P PLATINUM

Featured Replies

פורסם

שבת שלום

רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון)

השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193

ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ?

או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים.

תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .

פורסם

הלוח תומך גם 400\533 אבל אם יש לך עכשיו 677 ותשים 533 אז המהירות של ה677 ירדו גם הם ל533

פורסם

אתה יכול לקנות מודול בודד של 2GB אבל אתה תאבד Dual Channel. זה לא ביג דיל אבל כך גם לא ההפרש במחיר.

חפש DDR2 1GB 800Mhz הכי זול שתמצא, שניים כאלו ויהיה לך בסך הכל 3GB (יחד עם ה-2X512MB שכבר ברשותך).

פורסם
  • מחבר

הלוח תומך גם 400\533 אבל אם יש לך עכשיו 677 ותשים 533 אז המהירות של ה677 ירדו גם הם ל533

לא כ"כ קריטי .העיקר שתהיה תאימות מבחינתי.גם כך אני מתכוון למשוך עם המחשב עוד שנה ואז להחליף .

אתה יכול לקנות מודול בודד של 2GB אבל אתה תאבד Dual Channel. זה לא ביג דיל אבל כך גם לא ההפרש במחיר.

חפש DDR2 1GB 800Mhz הכי זול שתמצא, שניים כאלו ויהיה לך בסך הכל 3GB (יחד עם ה-2X512MB שכבר ברשותך).

1) 800MHZ - תהיה תאימות ללוח שתומך עד 667? או שזה לא קשור וזה רק יוריד מהירות למהירות המקס' של הוח (מה שלא משנה לי) ?

2) כמו כן , האם אפשרי רק סטיק אחד של 1 גיגה DDR2 1GB (יחד עם ה-2X512MB שכבר ברשותי - וכך אני נשאר עם סטיק אחד ריק) .

3) ולשאלתי האחרונה , האם אפשרי לקנות סטיק אחד של 2 גיגה וזהו ..לזרוק את 2 הסטיקים שברשותי ? אני שואל כי המחיר של 2 גיגה בסטיק בודד ,זה 180 שקל ואולי זה עדיף מכל הקומבינציות האחרות ?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

1. נכון, המהירות תותאם.

2. אפשרי- הרי הלוח תומך עד 4GB ב-4 סלוטים. מה הקונפיגורציה המינימלית שתגרום לזה לקרות? ארבעה מודולים של 1GB. וזו לדעתי האופציה הכי טובה. יש לך כבר 1GB אז אין טעם לזרוק הכל ולשים 2GB.

פורסם
  • מחבר

1. נכון, המהירות תותאם.

2. אפשרי- הרי הלוח תומך עד 4GB ב-4 סלוטים. מה הקונפיגורציה המינימלית שתגרום לזה לקרות? ארבעה מודולים של 1GB. וזו לדעתי האופציה הכי טובה. יש לך כבר 1GB אז אין טעם לזרוק הכל ולשים 2GB.

אוקיי. אז אני אשים עוד סטיק אחד של 2 גיגה וכך יהיה לי 3 גיגה (מעל ומעבר למה שאני צריך לתקופה הקרובה) .

בטעותי , חשבתי שכל זוג סלוטים חייב להיות מלא (בלי עניין הדואל צאנל) , כך שאו 2 סטיקים או 4 ושאי אפשר 3 .

תודה רבה על העזרה ! שבוע טוב !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים