פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים שלום לכולם, יש לי נייד DELL INSPIRON 1525 T5750 3GB אני חייב לפרמט את הנייד שלי כי יש בו ווירוסים והוא עובד כמו מת. אני לא רוצה לשים בו שוב ויסטה ורוצה לשים WIN7, אבל אני לא יודע אם צריך דרייברים בשביל זה. גילגלתי גילגולים מגולגלים בגוגל ( ) ועדיין לא מצאתי דרייברים... +חיפשתי באתר של DELL. האם הדרייברים של ויסטה יעבדו בWIN 7? שמעתי גם שיש דרייברים לא רשמיים... אני ממש חייב לפרמט דחוף בגלל הווירוסים ואני לא רוצה לשים וויסטה ואז לפרמט שוב ולשים WIN7. כמו כן, האם 64 ביט יעבוד לי אם אני אשים 4GB זיכרון או שעדיף כבר לשים 32 ביט? אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה, מוטיקס
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אתה יכול להתקין ויסטה ומאוחר יותר לשדרג ל7.ברמת העיקרון, אתה אמור לפנות לDell בנוגע לדרייברים.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים כידוע לי דריברים של ויסטה עובדים על windows 7. (אלה עם כן במקרים חריגים כמו שלמשל בכרטיס מסך יוצא דריבר במקביל לXP ויסטה ו7 אז צריך דריבר של 7)גם windows 7 זיהה לי את כל ההתקנים (לוח G31) אבל בכל זאת התקנתי את הדיסק דריברים שהגיע לויסטה (לי יש 7 אולטימט ב64ביט)
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים להפנים:WIN VISTA = WIN 7כלומר, אם היה לך ויסטה יעבוד בדיוק עם אותם הדרייברים, ההבדל בין ויסטה ל-7 זה בממשק ה-GUI, הורדת בקשות ADMIN בכל פעם ועוד כמה פ'יצרים, למעט זה זה ויסטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.