עבור לתוכן

מסך כחול כל הזמן ב-XP

Featured Replies

פורסם

חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש

כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם.

החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר.

למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?

פורסם

אם ב-Blue Screen כתובה רק ההודעה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אז האתר של מיקרוסופט (http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;KBHOWTO) זה המקום הכי טוב שיש לבדוק את זה.

אם זה כולל הודעות שגיאה אחרות ומופיע בזמנים לא סדירים, אז זה כנראה חומרה קלוקלת (או תוכנה סוררת). תתחיל להוציא חומרה לא הכרחית, תחליף זיכרון, כרטיס מסך (מעבד, ספק ולוח אם רק אפשר) ותבדוק.

אם זו בעיית תוכנה, תוכל לדעת או על ידי Safe Mode או על ידי הסרת תוכניות חשודות (או דברים שהתקנת לאחרונה).

כמובן שאם עשית Overclocking אז לבטל (וגם לבדוק טמפ').

פורסם

תבדוק את התיזמונים של הזיכרון שלך וכוון את זה בביוס לפי זה

פורסם

גם לי קרה. אחרי התקנת XP. בהתחלה הכל היה בסדר. אחרי התקנות תוכנות וחומרות נוספות פתאום הופיעה הודעה כזאת.

בהמשך ההודעה יש קודים. חיפשתי ההודעה עם הקודים והתוצאות היו מעורפלות. אף מומחה לא שם את היד על הבעייה. כי למעשה אי אפשר...

רק לאחר שבוע של ניסוי וטעייה (הוצאת כל הכרטיסים, החלפת הביוס(!), הסרת התוכנות) נמצאה הבעייה. בעיית תוכנה. CD Creator גירסה ישנה היא האשמה. ברגע שהסרתי אותה, נפתרה הבעייה.

פורסם

תכלס, זה יכול להיות כמעט כל דבר

תנסה, להזכר מה התקנת/ הוספת למחשב, שאחריו השגיאה הזאת קרתה

פורסם

במקרה הגרוע תפרמט אני מכיר משהו שגם כל הזמן היה לו מסכים כחולים ובסוף הוא פירמט ונפתרה הבעיה. אם יש לך צורב אתה תמיד יכול לגבות דברים חשובים.

פורסם
  • מחבר

טוב חזרתי אחרי שבוע בצבא ורק עכשיו אני רואה את התגובות

קודם כל תודה על ההתייחסות למרות שאני לא פה :)

אני מקבל רק הודעות של IRQL_LESS_OR_EQUAL.

זיכרון החולף בחדש וליתר ביטחון שמתי תיזמונים ממש גבוהים (גרועים) זה לא ממש עוזר.

יש אולי מצב שזה ה-emule אבל לא נראה לי

כשהמחשב עומד בלי שום דבר פועל הוא לא קורס

נסיתי כבר להחליף כרטיס מסך

בתכלס לא נראה לי שנשאר לי מה לעשות חוץ מלפרמט וממש אין לי כוח לזה

אין איזה קובץ לוג שרשום בו מה גרם לקריסה או משהו כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים