פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים למה אין אף לד חיווי על הלוח ? אני מתכוון ללד שדולק כשיש מתח\כשהמחשב פועל.ב - איך מאפסים את הביוס,דרך אחרת חוץ מלהוציא את הבטריה ? למה אין JUMPER ?
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר לד - תשאל את GB ויש ג'מפר לאיפוס בין חריצי הPCIהבנתי .בקשר לג'אמפר - אני רואה את הפינים שצריך לקצר (ממש ליד ה- M-bios ו- B-bios ) אבל אין ג'אמפר.שווה בדיקה נוספת.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אני אל מבין איך אתה לא רואה את הג'אמפרזה בין חריצי הPCI כמו שGILOMAN אמרתסתכל טוב
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר אין ג'אמפר. .יש פינים שאותם אפשר לקצר אב לאין ג'אמפר ???- אפשר תמונה ?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים נכון, אין ג'אמפר. אם היה ג'אמפר אז הביוס היה נדפק או שהלוח לא היה מתפקד..הם התכוונו ששם נמצאים הפינים בשביל למקם ג'אמפר. פשוט בחלק מהלוחות יש 3 פינים וקיים ג'אמפר שמעבירים מזוג פינים לזוג פינים.http://www.ixbt.com/mainboard/gigabyte/ma770-ud3/board.jpg
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר נכון, אין ג'אמפר. אם היה ג'אמפר אז הביוס היה נדפק או שהלוח לא היה מתפקד..הם התכוונו ששם נמצאים הפינים בשביל למקם ג'אמפר. פשוט בחלק מהלוחות יש 3 פינים וקיים ג'אמפר שמעבירים מזוג פינים לזוג פינים.http://www.ixbt.com/mainboard/gigabyte/ma770-ud3/board.jpgאו קיי, כמו שאני מכיר ..ניסיתי לג'מפר את הפינים עם ג'אמפר אחר מלוח אחר וזה לא עבד למה ?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים סתם ככה? אתה צריך לנתק את החשמל מהמחשב (או אם יש לך כפתור בספק הכח אז תנצל אותו)..אתה ממקם את הג'אמפר למשך X שניות (משתנה בין הלוחות, תשאיר את הג'אמפר למשך חצי דקה אם אתה רוצה להיות בטוח)ולאחר מכן מפעיל את המערכת.זה מה שעשית? אם כן- לפי מה אתה קובע שזה לא עבד?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר לא קבעתי, בדקתי את זה. .הלוח לא הראה שום סימן של קיצור הפינים (בלוח הקודם המאווררים מסתובבים לשנייה וכבים וככה יכולתי לדעת שקיצרתי את הפינים ).אני אנסה לקצר את הפינים ב-OC הבא.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים למה אין אף לד חיווי על הלוח ? אני מתכוון ללד שדולק כשיש מתח\כשהמחשב פועל.לGB יש קטע שכזה לא לשים את הלד חיווי על הלוח עצמו... אבל אם תשים לב לעכבר שלך אתה תראה אותו דולק. ככה זה לפחות במחשב הישן של אחי ובחדש שלי..
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים לא קבעתי, בדקתי את זה. .הלוח לא הראה שום סימן של קיצור הפינים (בלוח הקודם המאווררים מסתובבים לשנייה וכבים וככה יכולתי לדעת שקיצרתי את הפינים ).אני אנסה לקצר את הפינים ב-OC הבא.לא מקצרים את הפינים הללו כשהמערכת עובדת!!אמרתי לך שאתה צריך לכבות את המערכת ואפילו לנתק אותה מהחשמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.