עבור לתוכן

בעיה בחיבור DOK לחיבור USB 1

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי מחשב IBM ישן עם חיבור USB1 עכשיו כשאני מחבר אליו DOK לא משנה איזה הוא אומר לי שהוא מחפש driver ב-Windows Update אבל הוא לא מוצא כלום.זה לא בעיה של תאימות בין ההתקן למחשב כי אריזה של הDOK רשום שהוא יכול לעבוד גם בUSB1 אבל במהירות נמוכה יותר.

משהו ידוע מה לעשות(המערכת שם היא XP)

בדקתי עם כמה DOK'S בכולם אותה בעיה עכשיו אני צריך את זה בעיקר למה שיש לי שהוא sandisk cruzer micro.

לא ידעתי איפו לפרסם את זה פה או במערכות הפעלה אבל זה נראה לי בעיה של DRIVER אז אני מפרסם פה אם לא מתאים תעבירו בבקשה...

תודה לעוזרים

פורסם

זה generic storage device והוא לא דורש שום דרייבר כדי לעבוד.

אפילו מערכת הפעלה שרק הותקנה בלי כלום צריכה לעבוד עם DOK. מה מופיע לך ב device manager בזמן שזה קורה?

פורסם
  • מחבר

זה generic storage device והוא לא דורש שום דרייבר כדי לעבוד.

אפילו מערכת הפעלה שרק הותקנה בלי כלום צריכה לעבוד עם DOK. מה מופיע לך ב device manager בזמן שזה קורה?

הוא מראה לי את השם של ההתקן עם סימן קראה צהוב(הסמל של בעיה בדרייבר)

פורסם

XP אמור לכלול את הדרייברים האלו.

תנסה להוריד את הקובץ המצורף ולחלץ אותו מה-RAR ל-c:\windows32\drivers.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

XP אמור לכלול את הדרייברים האלו.

תנסה להוריד את הקובץ המצורף ולחלץ אותו מה-RAR ל-c:\windows32\drivers.

אתה מתכון ל-C:\WINDOWS\system32\drivers אם כן אז לא עובד...

פורסם

צודק, התבלבלתי קצת (לא כותבים הודעות אחרי 4 שוטים של וודקה...).

הדרייברים של הצ'יפסט שלך מותקנים?, נסה להסיר אותם ולהתקין אותם שוב.[br]פורסם בתאריך: 24.10.2009 בשעה 12:25:40

כמו כן, הורד את USBSTOR.INF מפה:

http://www.infdump.com/download-inf-files_new.php/inffiles/U/USBSTOR.INF/5.1.2600.0/download.html

לאותה הספריה (SYSTEM32 וכו').

פורסם
  • מחבר

צודק, התבלבלתי קצת (לא כותבים הודעות אחרי 4 שוטים של וודקה...).

הדרייברים של הצ'יפסט שלך מותקנים?, נסה להסיר אותם ולהתקין אותם שוב.[br]פורסם בתאריך: 24.10.2009 בשעה 12:25:40

כמו כן, הורד את USBSTOR.INF מפה:

http://www.infdump.com/download-inf-files_new.php/inffiles/U/USBSTOR.INF/5.1.2600.0/download.html

לאותה הספריה (SYSTEM32 וכו').

חחחחח תודה על העזרה בגלל שאמרתה שזאת לא בעיה של driver אלה שמשהו במערכת לא בסדר אז כבר פירמטתי אותה..... עכשיו זה עובד תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים