עבור לתוכן

עזרה| הוצאתי לניקיון והחלפתי משחה טרמית אבל המעבד חם מידיי =\ 90מעלות

Featured Replies

פורסם

הוספתי 2 מאוררים למארז שלי .. אחד מול המאורר של המעבד להוציא אוויר החוצה ואחד מתחת למאורר הזה ממש למטה שמכניס אוויר ...

ואמרתי אני יעשה ניקיון על הדרך ישלי מעבד E8400 קיצר הוצאתי תמאוורר של המעבד שהוא עם גוף קירור וניקיתי מאבק והכל ניקיתי את המשחה טרמית שהייתה לפניי והחלפתי לחדשה שקניתי באייבורי .. משחה של ZALMAN קיצר מרחתי את המשחה בשכבה דקה כמו שצריך

חיברתי הכל אני מדליק תמחשב

החלפתי משחה ניקיתי אבק הוספתי 2 מאוררים

והטמפרטורה של המעבד בלי מאמץ רשום לי 73-75 מעלות

ולפעמים אפילו מגיע ל 80+ אני משתמש בתוכנה HWMONITOR בשביל לבדוק ... וגם שאני בודק בביוס הטמפרטורה ככה

בכל אופן אמרו לי אוליי לא שמתי משחה נכון אז אינסיכוי ... 3 פעמים מאתמול להיום ניקיתי את כל המשחה ומרחתי מחדש וזאת לא פעם ראשונה שאני שם משחה ... וזה לא עזר ...

בדקתי שהמאורר עם הגוף קירור והכל יושב טוב על המעבד וזה סגור חזק לא זז יושב כמו שצריך

הקירור זה סטנדרתי שמגיע עם המעבדים של אינטל .. גוף קירור ומאורר פשוט

אני פשוט לא מבין מה זה הוצאתי כבר כמעט 900 שקל מאתמול להיום על דברים למחשב ואני מנסה לצאת מהעניין הזה בזול ..

בכל אופן מה כדאי לעשות ? אנלא יכול ללכת כרגע למעבדה או משו זה יום שישי ואני רוצה תסופשבוע הזה להנות קצת מהמחשב ואנלא יכול .. תודה לעוזרים.

אה ולא הזכרתי .. לפניי שהוצאתי הכל לניקוי הטמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה הייתה 45 מעלות ... בתוכנה HWMONITOR אז אחריי הניקוי והחלפה של משחה מוזר לי שזאת כזאת טמפרטורה בבקשה עזרה .

פורסם

יכול להיות:

א. לא ניקית טוב מספיק את המשחה הישנה (אישית אני משתמש באציטון).

ב. לא התקנת את גוף הקירור בצורה טובה.

זה בטוח אחד מהשניים, כי הטמפרטורות מדברות בעד עצמם.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי כמו שרשום בכל המדריכים ... השתמשתי גם אני באציטון ניקיתי עד שהיה מבריק ורק אז מרחתי חדש

והגוף קירור יושב עם המעבד זה לא יוצא או משו כזה זה רק לחבר עם קליפסים כאלו שתופסים אתה אמור לדעת איך זה מאורר סטנדרתי שמגיע עם מעבדים של אינטל

קיצר זה יושב טוב לא זז הכל גם כשמרימים רואים שהמשחה נמרחה כי זה נגע בגוף קירור בכל אופן אז ניקיתי נכון חיברתי נכון והטמפרטורה ככה מה זה יכול להיות?

פורסם

פותח התרד אני מקווה שאחרי "שראית שהמשחה נמרחה" מרחת מחשה מחדש..אם לא אז מרח..כמו כן לגבי המדידה של הטמפ'...

בדוק עם REAL TEMP ותבוודא שהTJMAX עומד על 100...בדוק על כמה RPM המאוורר של הקירור..את המאוורר מול המגוך קירור של המעבד..תהפוך שיכניס אויר..תעדכן אותנו בתוצאות..

פורסם
  • מחבר

מרחתי משחה מרחתי מספיק משחה תאמין לי

אני בודק גם עם REAL TEMP הטמפרטורה שם 10 מעלות פחות מ HWMONITOR וזה עדיין גבוהה מידיי לדעתי 90 מעלות ב HW ו 80 ב REAL TEMP

אני זוכר בתקופה הטובה הייתי על 28 מעלות של מעבד בלי מאמץ בתוכנה REAL TEMP...

ה RPM של המאורר מעבד 2900

והמאורר שמול המעבד יענו על הדלת מארז לא נראלי שהוא צריך להכניס אוויר כי אם המאורר מעבד מוציא החוצה אוויר חם וזה יכניס עליו אוויר לא יודע..

לפניי המאורר הזה שמול המעבד היה לי שרבול שכיוון את האוויר מהמעבד החוצה

והחלפתי את השרבול פשוט במאורר שמוציא אוויר ...

וגם בלי המאורר ובלי השרבול לפניי שהוצאתי לנקות וזה הטמפרטורה הייתה מעולה...

פורסם

פותח התרד במקום ל :pissed: ולענות תשובות לא מובנות..כאילו אנחנו גרמו לזה..תקשיב !

בדקת עם REAL TEMP ? הTJMAX מוגדר על 100 ? מה הטמפ' במנוחה/מאמץ ? המערכת קורסת מבצעת ריסטים ?

כמו כן המאוורר של המעבד מכניס אוויר לכיוון הצלעות קירור ולא מוציא אוויר..בגלל זה אתה צריך להפוך את המאוורר..

פורסם
  • מחבר

בדקתי ואני לא נותן למחשב להיות במאמץ כי כשאני מריץ משחק או משו אז הוא מתחמם ו מכבה את עצמו כדיי לא להישרף

אני לא מפעיל כרגע תמחשב ובדקתי ב REAL TEMP ואמרתי לך מה הטמפרטורה במנוחה...

ואני יחליף תכיוון של המאורר אם אתה אומר ככה למרות שזה לא אמור להיות הגורם לבעיה כי לפניי זה בכלל לא היה המאורר הזה והטמפ הייתה הרבה יותר נמוכה

ואני לא מתרגז על אף אחד מצטער אם הבנתם את הכתיבה שלי לא נכון . אני מבקש עזרה ומודה למי שמנסה לעזור=]

פורסם

על מה אתם מדברים אחד אומר תחליף תכיוון של המאוורר ושני אומר שלא היה בכלל מאוור :s05: :s05: :s05:

בפוסט הראשון כתבת שזה קירור סטוק של אינטל ... לקירור הזה אי אפשר להפוך את המאוור , זה מובנה http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/Intel_E8000_stock_cooler_01.jpg

99% שלא חיברת את הקירור טוב ... ואם לא זה אז שמת ים של משחה.

או שתסביר את עצמך יותר טוב :)

פורסם
  • מחבר

על מה אתם מדברים אחד אומר תחליף תכיוון של המאוורר ושני אומר שלא היה בכלל מאוור :s05: :s05: :s05:

בפוסט הראשון כתבת שזה קירור סטוק של אינטל ... לקירור הזה אי אפשר להפוך את המאוור , זה מובנה http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/Intel_E8000_stock_cooler_01.jpg

99% שלא חיברת את הקירור טוב ... ואם לא זה אז שמת ים של משחה.

או שתסביר את עצמך יותר טוב :)

לא לא הבנת P:

אני אסביר שוב

התמונה שהבאת זה בדיוק המאורר דבר ראשון . היה לי כזה ולפניי 3 חודשים הוא הפסיק לעבוד אז קניתי חדש את זה שיש לי עכשיו שהוא אותו הדבר בעצם והוא עבד מעולה עד הבעיה הזאת

הכוונה שיש לי מאורר על הדלת של המארז מול המאורר של המעבד שמוציא אוויר החוצה ועוד מאורר מתחתיו שמכניס אוויר פנימה למארז ישר על הלוח כזה

עכשיו אין מצב ששמתי ים משחה . 4 פעמים ניקיתי ומרחתי משחה מחדש אפילו אחי מרח לי משחה והוא מכונאי מתעסק מלא עם מנועים וכאלו והוא יודע מה זה למרוח משחה טרמית בכל אופן זה לא המשחה טרמית

סגרתי תמאורר כמו שצריך על המעבד עם הקלפיסים והכל אינמצב שטעיתי זאת לא פעם ראשונה שאני סוגר אותו ...

אבל כלום לא עוזר זה עדיין חם מידיי =\ ואינמצב שטעיתי בכמות של המשחה יתהפך העולם ניסיתי 4 פעמים למרות שזה ממש לא פעם ראשונה שאני מורח ...

אני חייב לטפל בזה שאני לא אצטרך לשבת כל השבת בלפטופ חח תודה לעוזרים .

אה וגם כשחיברתי את המאורר הזה עם הקירור בחזרה אז המשחה טרמית שהייתה כן נמרחה סימן שזה כן נוגע ... ומרחתי כמו שצריך אינמצב שזה המריחה קיצר. ..

עזרה :<

פורסם

אין מצב שהרכבת את גוף הקירור בצורה לא טובה ואין מצב שמרחת משחה בצורה לא טובה, אז מה בדיוק אתה רוצה?

המעבד עומד על 80 מעלות, אז או שהמעבד שלך הוא יצור חדש של אינטל שאמור לעבוד ב-80 מעלות או שמשהו לא תקין בהרכבה של גוף הקירור.

פורסם

לא לא הבנת P:

אני אסביר שוב

התמונה שהבאת זה בדיוק המאורר דבר ראשון . היה לי כזה ולפניי 3 חודשים הוא הפסיק לעבוד אז קניתי חדש את זה שיש לי עכשיו שהוא אותו הדבר בעצם והוא עבד מעולה עד הבעיה הזאת

הכוונה שיש לי מאורר על הדלת של המארז מול המאורר של המעבד שמוציא אוויר החוצה ועוד מאורר מתחתיו שמכניס אוויר פנימה למארז ישר על הלוח כזה

עכשיו אין מצב ששמתי ים משחה . 4 פעמים ניקיתי ומרחתי משחה מחדש אפילו אחי מרח לי משחה והוא מכונאי מתעסק מלא עם מנועים וכאלו והוא יודע מה זה למרוח משחה טרמית בכל אופן זה לא המשחה טרמית

סגרתי תמאורר כמו שצריך על המעבד עם הקלפיסים והכל אינמצב שטעיתי זאת לא פעם ראשונה שאני סוגר אותו ...

אבל כלום לא עוזר זה עדיין חם מידיי =\ ואינמצב שטעיתי בכמות של המשחה יתהפך העולם ניסיתי 4 פעמים למרות שזה ממש לא פעם ראשונה שאני מורח ...

אני חייב לטפל בזה שאני לא אצטרך לשבת כל השבת בלפטופ חח תודה לעוזרים .

אה וגם כשחיברתי את המאורר הזה עם הקירור בחזרה אז המשחה טרמית שהייתה כן נמרחה סימן שזה כן נוגע ... ומרחתי כמו שצריך אינמצב שזה המריחה קיצר. ..

עזרה :<

אם אתה רוצה עזרה אתה חייב לצרף תמונות:

1. מריחת משחה.

2. כיוון המאוורר על הגוף.

רק אם תצרף תמונות טובות ואיכותיות אפשר יהיה להעריך אם עשית עטת.

פורסם
  • מחבר

טוב הינה הוספתי תמונות וזה בפעם הרביעית שמרחתי משחה ... כל הפעמים לפניי זה הטמפרטורות היו גבוהות יותר אחריי אתמול שמרחתי פעם אחרונה מה שיש עכשיו בתמונה הטמפרטורות נמוכות יותר ( 55 ב REAL TEMP ו 60 ב HWMONITOR בזמן מנוחה ... ) למרות שזה עדיין גבוהה מידיי

http://eliad.org/viewer.php?id=1256416376.jpg

1256416376.jpg

http://eliad.org/viewer.php?id=1256399120.jpg

1256399120.jpg

http://eliad.org/viewer.php?id=1256387187.jpg

1256387187.jpg

http://eliad.org/viewer.php?id=1256456666.jpg

1256456666.jpg

כמובן שניקיתי מסביב והכל וכל פעם שהחלפתי משחה ניקיתי הכל כמו שצריך כמו שיש במדריכים פה.

פורסם

תבדוק שכל ארבעת הקליפסים סגורים ומהודקים כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

סגורים מהודקים אבן אי אפשר להזיז אותם אפילו כבר היו לי המון בעיות בהתחלה עם מאוררים כאלו עד שהבנתי תשיטה שלהם חח

כל ארבעת הקליפסים סגורים טוב יושבים נכון ישרים לא זזים ...

פורסם

אז אין מה לעשות מלבד להחליף קירור..כהקירור לא מתמודד עם החום... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים