עבור לתוכן

בעיה עם PHILIPS 200P7ES

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך :( ).

משום מה..

הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס.

אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן.

עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו.

פחות משעת עבודה נורמלית .

בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן.

אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי.

יש עצה שמישהו שמבין או שמכיר יכול לתת לי אולי יש משהו דפוק בPC שלי - ניסיתי בלפטופ, עדיין קורה, ניסתי VGA עדיין קורה.

נדמה לי שעכשיו אפילו בPC הרגיל שלי אין תגובה כלל וכלל מהמסך - אולי הPC שלי זימבר את המסך?

אני אובד עצות.

תודה מראש לכל החבר'ה התומכים פה בפורום.

פורסם

הבעיה היא ללא ספק במסך. לא יודע מה הם החליפו ולמה זה לא הסתדר, אבל תדרוש שזה יטופל שוב.

פורסם
  • מחבר

אכזבה,

תודה על העזרה אני יעדכן במהלך העיניינים.

מה אתם אומרים לנסות להחליף את המסך - לא נראה לי שיש לפיפלפס IPS-ים חדשים ושאת המסך הזה הפסיקו לייצר.

כדאי לי לדרוש שיחליפו לי אותו?

פורסם
  • מחבר

היום המסך שוב בתיקון,

אני חייב לציין לטובה את איסטרוניקס - אין ספק שמדובר באנשים רציניים מאוד ונחמדים שבהחלט מנסים לעזור.

מדובר במרכז תמיכה מסודר, וסה"כ עושה רושם שיש בכוונתם לתקן את הבעיה, נחכה ונראה.

ביקשתי מהם שיאריכו את האחריות על התיקון הזה והם הסכימו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, שבוע שעבר קיבלתי את המסך בחזרה עם שליח עד לעבודה שלי(יותר נוח לי)

שזו נק' לזכות איסטרוניקס.

לאחר שבוע עבודה עם המסך הוא עושה רושם של עובד.

רק נק' קטנה כאשר לוחצים על המקשים יש מקשים שמרגישים קשים ללחיצה ויש כאלו רכים שנלחצים בקלות.

מה אתם אומרים בעיה או שכל עוד זה עובד הכל סבבה?

דרך אגב ממש התחראתי עליו וכרגע עובד סבבה.

כמובן, תודה לכל החבר'ה שעזרו :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים