פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר כלום ! אף אחד לא ידע מה לעשות . בהתחלה היה לי הודעה כזאת "BAD_POOL_HEADER" והמחשב שלי היה על הפנים . קיצר סרקתי מלא הוספתי תוכנות אבטחה והורדתי מלא סוסים טרויאנים וזה .. ואז ניסיתי התקין עוד פעם , והייתה שגיאה אחרת , "Process1_ Initialization_Failed" . ניסיתי לסרוק עוד פעם ועדיין יש אותה . ראיתי http://support.microsoft.com/kb/330134#top ואמרו שאנ י צריך לעשות DISABLE ל תוכנה של NORTON : ROXIO GoBack והקטע שאין לי שום תוכנה של NORTON או GoBack והתכוונו לזה שאם אני משדרג לWINDOWS XP ולא ל-7 . בבקשה תעזרו לי , או שתגידו לי איפה אפשר לשאול . תודה רבה
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר כן .שאלתי בפורום של WINDOWS 7 .והנה התשובה :Take anything not needed during install off (printers, usb drives) then Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. Try installing againאפשר תרגום ?
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים תנתק כל רכיב חומרה שמחובר לך למחשב למעט אלו שאתה חייב כדי להתקין.איפוס הגדרות ביוס לברירת מחדל אמור להיות מספיק.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר תודה רבה על התרגום , אבל זה לא עבד !מה זה אומר .?then Disable BIOS memory options such as caching or shadowingתנתק את הזיכרון ביוס אפשרויות (?@#!).
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר איפה זה האפשריות של ה caching/shadow ? איך מנתקים .? ותודה רבה אחשלי שאתה עוזר לי )
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים בד"כ בתפריט advanced יש תת תפריט של אפרויות נוספות.אבל, כמו כתבתי לך, הרבה יותר פשוט לאפס את הביוס לברירת מחדל במקום לחפור.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר חח אחי עשיתי כמו שאמרת בהתחלה :Load Optimaized Defaultועדיין לא עזר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.