פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב.זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה.רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן:1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב2)לא יודע אם הוא מחמם3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב.זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה.רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן:1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב2)לא יודע אם הוא מחמם3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.are u nutts?where u getting those ideas?lololol
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים זה לא כזה גדול (המכשיר) זה כזה בגודל של מדפסת והעשן אם אני לא טועה בא בצורת חומר נוזלי כזה ואז המכשיר הופך את זה לעשן אין לזה ריח ממש טוב ולא הייתי רוצה לישון עם דבר כזה..
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים המכשיר שמוציא את העשן אפשרי להכין בקלות בכל בית ידניתבכל גודל אפשריכמובן שאז יש לך פחות מקום לשים את הנוזלהריח הוא בסדר ויש כאלה שגם אוהבים אותוהבעיה שאם נושמים אותו יותר מידי הוא לא בריאוהוא לא חם, אפילו דיי קר
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר אני בטוח שמי שיכול לשים דבר כזה במחשב יכול לשים לו מפסק ולהפעיל אותו רק במסיבות לאן או משהו
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים המכשיר שמוציא את העשן אפשרי להכין בקלות בכל בית ידניתבכל גודל אפשריכמובן שאז יש לך פחות מקום לשים את הנוזלהריח הוא בסדר ויש כאלה שגם אוהבים אותוהבעיה שאם נושמים אותו יותר מידי הוא לא בריאוהוא לא חם, אפילו דיי קרוד"אאם אתה מכתוון לשים אותו, שים מאחוריי מאוורר שמכניס אויר למחשבהוא מפזר אותו בצורה טובהככה כל האנשים שעושים מסיבות וכאלה עושים
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים תעשו את זה -> תוך שבוע אין לכם מחשב....הנוזל עשן הוא חומר שומני שמעביר חשמל, תחשבו שהחומר ישב לכם על הכרטיס מסך או הלוח אם ויקצר לו את החיים (ישרוף לו ת'צורה) חוצמיזה שלא תוכלו לגעת במחשב, הוא יהיה שמנוני כזה מגעיל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.