פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים שלום אחרי שהצלחתי לעשות DOK BOOTABLE עם קבצים שאני רוצהמעניין אותי אם אפשרי לבנות BOOT MENU משליעם כל מיני תוספות ובחירות עם הקבצים שיש לימישהו מכיר דבר כזה ?
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים מחבר תודה על הלינק אבל זה לא עזר לי !! :\ למישהו יש רעיון כיצד ניתן לעשות את זה? אם אפשר לעשות משהו בסגנון הזה גם אבל שזה יהיה תואם ל WINDOWS ולא לינקוס תודה
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים מה זה משנה למי זה תואם אם זה boot menu?לידיעתך ניתן להפעיל לא רק לינוקס מGRUB.
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים מחבר אם תוכל להסביר לי כיצד עושים אשמח מאוד אפילו שיהיה דומה ל BOOT כמולמעלה זה נראה ממש נחמד מאשר DO רגיל כזה בדקתי את ה SUPER GRUB שהיה לי על המחב עשיתי בדיקה דרך VMWARE הוא עלה בסדר אבל בלי תמונה וכלום והמון אפשריותאיך אני מוחק את כל האפשריות ורושם לו מה שאני רוצה לטעון מתוך ה DOK ומאיזו תיקייהושתיהיה תמונה יפה כזו ?
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים RTFM או בקיצור חפש את הקובץ Readme חופרים פה על זה קצת ...http://www.whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=50957
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר עדיין זה לא עזר לי ! לא מדברים שום דבר לגבי לשנות את הקובץ ב GRUB כדי שיטען לי מ 2 מקומות שונים ב USB !!!מדברים כל הזמן על לטעון WIN במקביל כשיש LINUX דרך הכוננים של המחשב לא מצאתי כלום לגבי ה USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.