עבור לתוכן

שאלה | Windows 7

Featured Replies

פורסם

יש לי לפטופ HP DV5 בן כמעט שנה עם ויסטה.

האם כדי לקנות את גירסאת השדרוג של 7 או את הגירסה המלאה ולפרמט?

מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם אם אפשר לדעת?

פורסם

הגרסה של השדרוג מתאימה רק אם יש לך ווינדוס ויסטה [יכול להיות גם XP], אם לא, תצטרך את הגרסה המלאה.

לווינדוס 7 הרבה יתרונות על הויסטה, קל יותר, מהיר יותר, יציב יותר וכו'

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה:)

היתכוונתי שידרוג\פרמוט מויסטה אני יערוך את ההודעה הראשונה

וגם התכוונתי ליתרונות וחסרונות של שידרוג ופרמוט

אבל תודה על העזרה :xyxthumbs:

אפשר עוד תגובת??

פורסם

בגלל שהגרסאת RC שברשת היא רק באנגלית והXP שהיה לי היה בעברית לא יכלתי לעשות שדרוג, ככה שאני לא ממש יודע.

אם אני לא טועה, לפי מה ששמעתי, אפשר לעשות שידרוג אך ורק מויסטה ולא מXP [לא יודע עד כמה זה נכון!].

בכל מקרה, אם אתה עושה התקנה מהבוט בלי פירמוט מה שיקרה זה שפשוט ה7 ישים לך את כל התיקיות שקשורות למערכת הפעלה הישנה שלך בתיקיה windows.old [במידה ואם אתה מתקין אותם באותה המחיצה! שים לב הווינדוס הישן לא יהיה פעיל יותר].

יתרונות \ חסרונות, אני לא יודע ממש מה להגיד לך כאן, לא נראה לי שיש רשימת דברים חד משמעית בכל זאת התוצאה הסופית תיהיה ווינדוס 7 מותקן.

אם יש לך את הידע הבסיסי תוכל לעשות התקנה רגילה ולדעת לעשות כמו בשדרוג פשוט באופן עצמאי.

שים לב, שדרוג לא מעתיק גם רג'יסטרי וכאלה, מה שאומר שתוכנות שהיו מותקנות לא ישארו מותקנות על הווינדוס החדש.

בהצלחה [=

פורסם
  • מחבר

אם יש לך את הידע הבסיסי תוכל לעשות התקנה רגילה ולדעת לעשות כמו בשדרוג פשוט באופן עצמאי.

שים לב, שדרוג לא מעתיק גם רג'יסטרי וכאלה, מה שאומר שתוכנות שהיו מותקנות לא ישארו מותקנות על הווינדוס החדש.

בהצלחה [=

מה הכוונה ל"התקנה רגילה" פירמוט או שידרוג??

אמרו לי שעדיף לעשות פרמוט כי בשידרוג הוא לא מתקין את הוינדווס כמו שצריך, זה נכון?

פורסם

הוא מתקין אותו בסדר גמור, אני באופן אישי מעדיף לעשות פרמוט כיוון שזו התקנה יותר "נקייה".

פורסם

מה הכוונה ל"התקנה רגילה" פירמוט או שידרוג??

אמרו לי שעדיף לעשות פרמוט כי בשידרוג הוא לא מתקין את הוינדווס כמו שצריך, זה נכון?

פירמוט זה פעולה שבה אתה מוחק את כל תוכן הכונן.

יש התקנה רגילה, שזה בעצם התקנה מבוט, התקנה חדשה ולא שדרוג. ויש שדרוג שזה פשוט להתקין על הווינדוס הישן שלך [לא ניסיתי עם ה7 אני לא יודע מה זה עושה לו].

פורסם
  • מחבר

היה הבדל בביצועים אחרי שידרוג בין אחרי פירמוט?

פורסם

אני מניח שלא, אלא אם כן הכונן שלך מלא זבל ווירוסים.

פורסם
  • מחבר

מה נחשב כ"זבל"? מולטימדיה? תוכנות? או שטויות של הויסטה? או כולם?

איך מפנים אותם?

פורסם

ווירוסים, וכל מה שעלול להזיק למערכת.

[קבצים אישיים אין בעיה, סרטים משחקים שירים מסמכים וכו']

פורסם
  • מחבר

יש לי Avira AntiVir

זה יספיק כדי לנקות?

אפשר עוד תוכנות לניקוי מזיקים/spyware/malware/וירוסים/זבל וכל מה שיכול להזיק למערכת??

פורסם
  • מחבר

מישהו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים