עבור לתוכן

מחפש אוזניית בלוטוט

Featured Replies

פורסם

- multipoint - חובה.

- חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד).

- עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה.

- מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב.

תודה רבה!

פורסם

מה עם הרסיבר בלוטות' הזול מדילאקסטרים? כבר לא טוב לך? אני זוכר שהזמנת אחד...

אישית אני ממש מבסוט מהם, הדבר הפצפון הזה מצליח להניע לי גם אוזניות "כבדות" ונותן לי סטריאו אלחוטי עם זמן סוללה של 5+ שעות.

(ויש לי 2 כאלה, אחד תמיד טעון)

(למען הסר ספק אני לא מדבר על האוזניות פלסטיק שבאות איתו - הן זבל טהור ועדיף לזרוק אותן

אני מדבר על הרסיבר עצמו - הוא מצויין יחסית לציוד בעלות של 12$ ואפשר לחבר אליו כל אוזניות חוטיות רגילות שיש לך בבית)

פורסם
  • מחבר

פצצה של דבר, אני נהנה מהם מאוד לשירים/סרטים.

אבל לשיחות מחוץ לבית אין לי שום סיבה להיות עם אוזניות חוטיות, עדיף משהו קטן וקומפקטי.

פורסם

הממ.. לרגע לא שמתי לב באיזה פורום אני ובכלל לא העלתי על דעתי שאתה מדבר על אוזניה לפלאפון :P

פורסם
  • מחבר

לא נורא, למרות שאתה טיפש גמור אני עדיין אוהב אותך.

עוד המלצות?

פורסם
  • מחבר

היא בין הראשונות שחשבתי עליה,

אם יש לך אותה, אשמח אם תוכל לפרט קצת (קראתי את הביקורות ב-ZAP, אבל בדר"כ מגיבים שם בהתלהבות אחרי דקה וחצי עם המוצר).

פורסם

אם תשקיע קצת זמן ומאמץ בחיפושים תוכל למצוא את jawbone prime חדשה באיביי ב 65$ כולל משלוח.

(יש לי חבר שטוען שזו האוזניה הטובה ביותר ביקום (הוא קנה אותה במחיר הזה בעצמו באיביי לפני כמה שבועות)

(מנגנון פטנט לסינון רעשים שממש באמת עובד מצויין, קטנטנה קלילה ולא מורגשת, שומעים נהדר ב-2 הצדדים וכו')

פורסם

יש גם את ה-Jabra BT8040 המוצלחת, שאפשר להשיג ב-eBay בערך ב-35$ כולל משלוח לארץ (שים לב שמומלץ לבחור רק ב-"New In Box").

פורסם

התנסתי עד היום באוזניות של פלנטרוניקס שאיכותיות אבל היו גדולות/ארוכות/מגושמות מדי לטעמי.

לH680 התחברתי מיד מפאת המשקל,איכות שמע,זמן דיבור מספק עבורי וממש זולה לעומת כל הג'ברה וכדו'...

לא יודע לגבי שאר ההמלצות שנתנו כאן.

פורסם
  • מחבר

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=678538 - לאחר כמה נסיונות "התחברתי" לזו - קטנה,קלילה,נוחה ועושה את העבודה יחסית למחיר הנמוך.

אם אתה רוצה קטנה יותר - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694267

טוב האמת שבאתי כבר להזמין אחת מהם בגלל המחיר בארץ (אחריות) והגודל הפיזי שלהם,

אבל אני רואה שהם לא יודעות לעבוד עם 2 טלפונים בו זמנית וזה חסרון ענק בשבילי (יותר נכון דיל-ברייקר).

יש משהו בסגנון שלהם רק שיודע לעבוד חלק עם 2 מכשירים שונים?

תודה רבה.

בקשר להצעות מאיביי, הם נראות מעולות ואני בטוח שהם איכותיות פי כמה וכמה מהמוטורולה, אבל כמו שאמרתי קודם, בגלל שכל אוזניית BT שהיתה לי עד היום מצאה את מותה דיי מוקדם, אני מעדיף לקנות משהו עם אחריות בארץ.

פורסם

מחזק את ההמלצה ל-H680 היתה לי במשך זמן רב, עד שאיבדתי איתה :facepalm:

(ה-H12 נדמה לי תומכת ב-2 מכשירים במקביל, וכולל על הנייר את כל מה שכוללת ה-H680 ועוד כמה דברים בנוסף)

אחרי ה-H680 "התקדמתי" ל-H710 שאמורה להיות מסדרה גבוהה יותר

אבל שום דבר לא מושלם והאוזניה הזאת למרות המחיר המופרז פחות טובה משמעותית מה-H680.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי שום הוכחה שה-H12 תומכת בשימוש במס' מכשירים במקביל ("על הנייר" גם ה-H680 יודעת לעבוד עם מספר מכשירים, פשוט לא במקביל/בצורה חלקה, אז זה לא טוב לי).

אשמח לשמוע עצות\המלצות ממקור ראשון על אוזניה קטנה וקלה שתעבוד חלק עם 2 מכשירים (תקבל שיחות משניהם בלי שאני אצטרך להתערב).

תודה.

פורסם
  • מחבר

יאפ, זה כמו שיש ליאבל, והייתי ממש מרוצה מהפלנטרוניקס שהיתה לי קודם, השאלה אם האיכות שיחה שלה באמת שווה את ההתפשרות על המימדים (היא בערך פי 2 אורך מהמוטורולה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים