פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים יש לי 2 מחשבים, אני מחבר להם קירור חדשהראשון עשיתי את זה היום, מעבד שיושב על סוקט 380, לא ממש בעיה כי ההורדה של הגריז טרמי לקחה 2 שניות בשפשוף על איזה מגבת שכבר לא צריך,מריחה של משחה טרמית לא היתה בעיה גם כן כי בעצם צריך רק למרוח את הצ'יפ שיושב על לוח מאחוריואבל במחשב השני, בעל סוקט 478 זאת קצת בעיה, אני לא יודע איך להוריד ולמרוח מחדש משחה טרמית בלי שזה יצא מהצ'יפ עצמוכי בעצם זה רק צ'יפ ואין מתחתיו איזה לוח, אני מפחד שהמשחה תגע בפינים שלו או בסוקט עצמו על הלוח..מה עושים?????
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים אתה יכול להשתמש במשחה שאינה מוליכה זרם חשמלי (שלא מבוססת כסף למשל) בדרך כלל משחות כאלו הם בצבע לבן.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר המשחה שמסופקת עם ספארק7פלוס של חברת tt אין לי עוד מושג איזה היא תיהיה........
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים שיטה נחמדה זה להוריד את המשחה על ידי כך שאתה מוריד אותה עם איזה כרטיס כמו טלכרט או כרטיס אשראי וכדומה... מריחה תשים נקודה של המשחה ואז תמרח אותה או עם הכרטיס או עם האצבע
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר ואיזשהו טיפ שהמשחה לא תימרח מעבר לצ'יפ עצמו ולא תיגע בדברים שהיא לא צריכה לגעת ? (כגון הפינים החביבים שלה)
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים למה שהיא תמרח?תעשה בזהירות ובעדינות וזה יהיה טוב זה לא משחה כל כך נוזלית היא משחה אתה יודע זה לא כמו מים
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר נכון, אבל שאני ירכיב את הסינק שילחץ על המעבד אין מצד שהמשחה תימעך לצדדים ?!
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים אז תשים נקודה באמצע ואז "תמעך" אותה עם הסינקלדעתי שים שכבה דקה (לא יותר מידי) של משחה ואז זה לא יצא מהצדדים
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר ועקרונית אמור להיות משחה על כל הצ'יפ או שכזה עיגול באמצע שמכסה את רובו יספיק ?
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים בעיקרון.אם לא תמרח ידני על כל הצ'יפ זה ש"תמעך" את משחה עם הסינק לא תכסה לך את רובו תלוי בכמות המשחה עדיף שתמרח ידנית שכבה דקה של משחה על כל הצ'יפ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.