עבור לתוכן

אותו מפרט, HP vs. DELL

Featured Replies

פורסם

אזמין נייד מארה"ב באינטרנט. המפרט שאני רוצה זהה אצל DELL studio 15 וHP DV6T (שניהם מסך 15.6" עם core 7 לניידים).

"הבעיה" היא, שHP מציע לי בדיוק את אותו מפרט, ב400 דולר פחות.. הכצעקתה?

אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של HP, כי זה מפתה אך איני רוצה לעשות טעות אם הם בעייתיים.

פורסם

באופן כללי, הניידים של HP לא נופלים מהניידים של DELL במאומה.

פורסם

חולק על דעתך...

לי היה נסיון רע עם HP, ולאחר זמן רב עם DELL אני יכול להעיד שאיכות הדל גבוהה יותר, ואם HP או DELL באותו מפרט ומחיר - הייתי הולך על הדל.

אממה.... 400 דולר הבדל לא הולכים ברגל. לדעתי כן שווה לחסוך 400$ בשביל ירידה קלה באיכות.

פורסם

מן הסתם, אתה מדבר על דגמים ספציפיים (ואני אפילו לא יודע אילו דגמים).

אפשר למצוא דגמים של HP שהיו מוצלחים יותר ופחות, כנ"ל לגבי DELL.

וכמובן ניסיון רע בודד לא מעיד על הכלל. לא קשה למצוא לקוחות שהיה להם ניסיון רע על ניידי DELL גם כן

פורסם
  • מחבר

מבחינת שירות לקוחות כאן בישראל, במידה ואצטרך לתת לתיקון לHP או DELL ישראל, יש הבדל בשירות?

פורסם

ישראל זה לא ארה"ב, תלוי איזו חברה נותנת שירות ואיזו סוג אחריות יש לך: מעבדה, אתר הלקוח.

לכאן ולכאן, אם ה400 דולר משמעותיים לתקציב, זה שיקול רציני. בלי קשר לדעתי הסטודיו של דל טוב יותר מDV6.

תתקשר לחברות ותשאל איזו מהם נותנת אחריות (לדעתי יש סיכוי שHP יתגמשו יותר), אין דרך אחרת לדעת בודאות.

פורסם

במקרה אני בוחן את אותו הדבר ואני רוצה לומר כמה דברים:

אני לא מבין איך הגעת להפרש במחיר, שניהם עולים זהה - 999 דולר.

היתרון של HP בכרטיס המסך, אבל הדל קל יותר.

מעבר לזה בדקתי את נושא האחראיות, אם אתה לא רוכש אחריות מיוחדת, אתה מקבל אחריות של שנה על החלקים בלבד, ורק כנראה (לא מאה אחוז) שהיא תכובד בארץ (זה לאחר שיחה עם הנציגיות בארץ ובארה"ב).

היתרון המהותי פה של דל - בארץ הם מאפשרים לרגוש אחריות ל-3 שנים במחיר של 178 דולר.

אני גם מתלבט, כי הכרטיס מסך של HP טוב יותר אבל זה סיכון ללא אחריות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים