עבור לתוכן

בחירת כרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

יום ההולדת ה- 15 מתקרב

ורוצים לקנות לי כרטיס טלוויזיה ליום הולדת,

איזה כרטיס הכי כדאי עד 500 שקל?

הסתכלתי ב- Faq של פורום גראפיקה וה- Leadtek נראה לי הכי מתאים.

איזה כרטיס הכי איכותי?

תודה.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס יותר טוב ה- Pinnacle PCTV או ה - Leadtek?

פורסם

מבחינת חומרה כל הכרטיסים שעולים עד 350 שח (וגם הרבה שעולים יותר) זהים לחלוטין. כלומר יש להם אותו מפענח (Decoder)-

Conexant Fusion BT878A ואותו טיונר- בדרך כלל איזה LG ולפעמים Temic (שניהם אותו חרא).

לכן ההבדל בין הכרטיסים הוא בעיקר התוכנה שבאה עם הכרטיסים (לדוגמה לפליי וידאו יש, או לפחות הייתה, תוכנה זוועתית, ללא כל פילטרים וכו'). התוכנה של לידטק נחשבת דיי טובה ולכן מבין הכרטיסים שמובססים על שבב ה 878A הוא הכי מומלץ (אלא אם כן יש לך כסף ל Huapuagge או איך שכותבים את זה...).

עכשיו Conexant הוציאה שבב חדש- CX23883 שמפענח ב 10 bit (לעומת 8 בקודם). להגיד לך את האמת- אני לא יודע בדיוק איך זה משפיע. אבל התמונה אמורה להיות הרבה יותר איכותית וחדה ובנוסף השבב תומך בכל מני דברים כמו רדיו FM בסטיראו וכו'.....

בקיצר, כרטיסים שמבוססים על השבב הזה עדיפים (אחרי הכל ה 878A כבר ממש ישן). מה גם שהם לא יקרים בהרבה. ראיתי כמה כרטיסים נחמדים שמבוססים על השבב הזה:

Pixelview PlayTV - אמור להיות כרטיס דיי נחמד....אני לא ממש מכיר את התוכנה שלהם.

- MSI TV@nywhere Master- גם את התוכנה שלהם אני לא מכיר ולא ראיתי ביקרות עליה- קראתי שיש בתוכנה קצת באגים. אבל זו MSI ואני מניח שהמצב ישתפר....

Winfast TV2000XP Expert- אמור להיות דיי טוב.....

יש לציין שגרסה 4.15 beta של Dscaler המעולה תומכת גם בשבב החדש ולכן תמיד יש את האפשרות של להשתמש בה (אני אישית רואה טלווזיה רק דרך Dscaler).

בקיצר, אני הייתי בוחר לפי המחיר והחנות שהכי נוח לקנות בה......

דיי קשה להגיד מי עדיף.

בכל מקרה, כנס לפורומים פה:

http://www.tv-cards.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים