פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים שלום לכולם.נייהיתי סטודנט פתאום, והבנתי שאני צריך איזה מחשב נייד, וטבעתי בכל ההיצע שיש בשוק..אני מחפש מחשב בסיבות ה3000-4000 שקלים, עדיף לא לחרוג, חשוב לי שהמסך יהיה מט (המבריקים משגעים אותי..) אני רוצה לעבוד עם המחשב בשיעור ולכתוב איתו בכיתה, (שימושים משרדיים...) חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה, ושהסוללה תחזיק איזה 4 שעות...אני בעתיד יצתרך לעבוד גם עם תוכנות כמו MATLAB, פוטושופ, אם הוא יהיה מסוגל להריץ SOLID WORKS זה יהיה נחמד, אבל לא חובה..כמובן שלגלוש באינטרנט, אבל אני לא מאמין שזה יהיה אתגר בשביל מחשב כלשהו...אשמח לעזרה תודה, און.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר ראיתי את המבצע הזה של באג:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7933&perur=אשמח לדעת מה דעתכם עליו.. תודה, און.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים יש לך העדפה לגבי גודל מסך?כל המסכים של טושיבה בסדרה הזו הם מבריקים.האופציות לקבל מסך מאט בתקציב שלך הם:* סדרת ה-DELL Vostro* סדרת Lenovo Thinkpad SL500 וחלק מדגמי SL400* חלק מדגמי ה-DELL Latitude שנכנסים בתקציב
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר שחכתי לרשום, אני מעדיף 14" או 15".לא הצלחתי לראות מה הבדל בין סדרת הVOSTRO לבין הLATITUDE....האם עדיף לקחת מחשב מסדרה אחת עם חלקים פשוטים יותר מאשר מחשב מסדרה יותר פשוטה עם חלקים טובים יותר..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.