עבור לתוכן

איזה מעבד אתם ממליצים

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם

תראו אני איש של AMD יש לי כבר מעבד 5 או 6 של החברה. אבל אני לא יודע די נמאס לי מהם ואני חושב לעבור ל-INTEL

לא מזמן שידרגתי את המעבד שוב למעבד AMD וגם לוח וזיכרון...

איזה מעבד אתם ממליצים לי שיהיה מבוסס אינטל כי אני רוצה לנסות אוברקלוק ואני מבין שאם אינטל אתה יכול להומיא יותר מהירות וכוח

זה לפחות מה שאני חושב! תראו לי חשובה המהירות אני אוהב מהירות. אני אוהב מספרים גדולים! ומספרים גדולים אבל להוציא רק ממערכת

מבוססת אינטל :P

נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב

ליד המסך ;D

פורסם

2.4C

ASUS P4P 800 DELUX

CORSAIR 466MHZ 512MB DDR *2

נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב

ליד המסך ;D

משוגע אתה הא? ::)

פורסם

Intel Pentium 2.4C

ASUS P4P 800 DELUX

GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Golden Dragon Series * 2

Thermaltake Spark 7+

הכול יוצא בסביבות ה 3800 שקל

פורסם

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - [1,064 NIS] 1

Cooler : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 - [160 NIS] 1

Motherboard : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) - [812 NIS] 1

Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory - [909 NIS] 2

NIS : ¤ 3854

אני יודע שהזכרונות האלה מצויינים לאובר קלוק וגייל לא משהו והם לא במהירויות שהם רושמים:\

פורסם

Intel Pentium 2.4C

ASUS P4P 800 DELUX

GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Golden Dragon Series * 2

Thermaltake Spark 7+

הכול יוצא בסביבות ה 3800 שקל

על זה הייתי הולך

חבל שמוכרים בPCH מעבדי BOX ... לא משנה בכל מקרה הייתי משנה את הספארק ל

זלמן 7000A-CU או לAERO 4 של קולמאסטר

פורסם

תודה רבה לעונים אני באמת חשבתי על המעבד הזה אבל גם שמתי עין אל ה-2.8גיגה או אפילו 2.6 שנחשב אוברקלוקר מעולה...

תגידו אני באמת צריך זיכרון כזה לא עדיף משהו פשוט? מה אני יעשה אם קינגסטון כזה?

אההה ולמה אני משוגע בגלל המחיר או בגלל שהמארז שוכב בלי קופסה? :P

פורסם

לך על הAERO4 של קולמסטר

ואם אתה רוצה להגיע בOC להכי גבוהה

אז לך ליותר מה2.4C

אוף טופיק:

אין לוחות יותר טובים לOC מהASUS?

פורסם

IC7-MAX3 מחזיק בתואר ...

פורסם

חבר'ה, על מה הויכוח בכלל?

הידעתם שהקירור המקורי של אינטל נחשב מעולה?הידעתם שהוא נחשב FIRST CLASS?הידעתם שהצליחו להגיע איתו לתוצאות OC גבוהות ביותר שלא היו מביישות שום גוף קירור מוביל?

נו, ברור שאתם יודעים, אז תעשו לי טובה, אל תציעו לו סתם.

הדבר הכי טוב והכי פשוט לעשות:

תישאר עם הקירור המקורי של אינטל, והם יהיה לך קושי להגיע לתוצאות OC גבוהות בגלל המאוורר, אז תקנה מאוורר חלופי(ולא חסר:Aero 4,VantecAero Flow, Spark 7 ועוד ועוד..), אבל כל עוד אין לך בעיות עם המאוורר המקורי, אין שום סיבה להחליף אותו.

קאפיש ;)?

פורסם

IC7-MAX3 מחזיק בתואר ...

מי אמר?

למה לקחת את הדלוקס ?

לא נראה לי שהוא צריך את כל הפיצ'רים האלו ,לכו על הגרסא הרגילה היא זולה יותר ויש לה את אותם הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים