עבור לתוכן

ניקוי פנימי של מקלדת ועכבר ווירלס

Featured Replies

פורסם

חברים שלום,

אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי.

יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg

שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים..

בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו')..

הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו:

1. החלפת בטריות - לא עזר.

2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר.

אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים).

למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש..

אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם).

אם יש עצות או הצעות כמו מה מותר לעשות ומה אסור אשמח לשמוע.

תודה מראש על העזרה..

דב

פורסם

פשוט פשוט פשוט וקל קל קל! תמשוך את המקשים החוצה והם יתנתקו ואז תנקה בעדינות (לא עם סמרטוט או משהו כזה כמובן) אתה יכול להעזר בטסטר או במברג שטוח אם קשה לך לאחוז את המקש. אני תמיד כשאני מנקה מקלדת בפעם הראשונה אני מפרק קודם כל את המקש התחל ככה שאם זה איכשהו מחובר ככה שאי אפשר להחזיר את זה אז לפחות לא איבדתי מקש חשוב אלא נפטרתי ממקש מעצבן. :biglaugh: :iamstupid: רק אל תשכח את המיקום של המקשים שלא תשים את הסקייפ במקום הל' והאנטר במקום טאב ואז לא תדע על מה ללחוץ...

בקשר לעכבר, בחיים שלי לא שמעתי על ניקוי של עכבר! בלבד עכברי גולה...

פורסם
  • מחבר

אם כך אז למה צריך את הברגים מאחורה?? הם לא בשביל לפתוח את המקלדת?

תודה על התגובה.. אשמח לשמוע עוד עצות ואם למשהו יש מדריכים..

פורסם

מן הסתם הברגים מיועדים בין היתר גם לפתיחת המקלדת אבל אתה לא צריך לפתוח אותה... החלק שבו מצטבר הלכלוך הוא בין המקשים. שם נתקעים בד"כ פירורים מהאוכל, שומשום ממקור בלתי מזוהה, אבק, מעט שיערות וכו'... גם כשאתה מנקה/מסדר ארון לדוגמה אתה צריך לפעמים להוציא מגירה אבל לא להתחיל לפרק ממנה את המסילות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים