פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים הנה ההדועה הקודמת ששמתי:התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה)אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות)וזה פשוט לא עובדהמסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך)אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלהועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיותחיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טוביםאז הוא חיזק או משהואבל אני באמת אובד עצותהכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לימישהו מכיר ויודע איך לפתור?אני אובד עצות.והנה העידכון:מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד.נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להורידהורדתי את הגרסא הכי חדשהואחת לפניהואחת לפניהאיזה 4 גירסאות שונותכולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלקלפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלוםרק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טובאני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגוםאבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי.זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלוטין שאצלי אולי(!) חודש.אני לא יודע מה לעשות.לריב איתם? לדרוש מהם כרטיס מסך חדש?בקושי עבר חודש מאז שקניתי את המחשב שלי משם.אני אובד עצות לחלוטין.**עריכה: הכרטיס מגיע במאמץ ל85 מעלות.תקין? **
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.