פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים איך אני מחבר את הכבל המוצלב בין שני המחשבים, למחשב הראשי מחובר הADSL.האם בכלל שי אפשרות לחבר בינהם?נ.ב הADSL מוריד לאט מאוד בFTPS, יש תוכנה שיכולה שלפר את המהירות?ומה המהירות הנורמלית בהורדה בקו של 0.5 מגה?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אתה תוקע כרטיס רשת נוסף במחשב המחובר לADSL, אתה תוקע כרטיס רשת במחשב השני ומחבר ביניהם בכבל.נ.ב. אין דבר כזה מהירות נורמלית. יש מהירות מקסימלית והיא, בקו 0.5 מגהביט, 64 קילובייט/שניה.המהירות משתנה משרת לשרת ומאזור לאזור (מחו"ל תוריד הרבה יותר לאט משרתים בארץ).
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר מה זה החיבור השני שי במודם של נזק, אולי דרכו אני יכול לחבר את המחשב שני.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר כי פשוט ניגבר לי חריצי הPCI. :-/עם אתה הולך על ADSL לך על אינטרנט זהב, הם זולים ויחסית מהירים, ותמיכה כזאת עדיבה לא נתקלתי בחיים שלי.אתמול עזרולי במשך שעתיים לנסות לסדר שהADSL יעבוד, ובסוף זה היה בעיה אצל בזק.ו35$ ל4 חודשים ואחרי זה אני עובר לחברה אחרת. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.