עבור לתוכן

טלויזית LCD לסלון

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה.

יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה.

כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37".

אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם.

במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל?

מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready?

הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל?

אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב.

תודה.

פורסם

קודם כל יש פה פורום לקולנוע ביתי

עכשיו בעניין המסך לדעתי כדי לך לראות קודם כל את הגדלים בחנויות

הגדלים של מסכים רחבים שונים מהגדלים של המסכים שהיו פעם

32 רחב לא ניראה גדול כמו 29 מרובע -ואני אחרי שראיתי מסכים בחנויות חושב שכדי להתחיל אם 37 לסלון ו32 מתאימים יותר לחדרים רגילים

בעניין הרזולוציה הרבה תלוי בתקציב ובצרכים -לקונסולות היום ולערוצי כבלים HD אתה לא צריך יותר מHDR כי רוב התכנים הם לא FHD

אבל אם אתה חושב על מסך שיחזיק הרבה זמן ואולי בעתיד תתפנק באיזה נגן בלו רי אז מומלץ FHD

אני עוד כמה חודשים הולך להתפנק באיזה 37 FHD בעצמי אבל עוד לא החלטתי על דגם מסוים

פורסם

אבל אל תשכח שFHD מייקר אז קח את זה בחשבון

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות.

ראשית לא שמתי לב שיש פורום של קולנוע ביתי אז אם זה יותר רלוונטי לשם ,אשמח אם משהו מהמנהלים יעביר לשם.

הטלויזיה מיועדת לבית של ההורים שלי,הם לא ממש בקטע של קונסולות,נגן בלו ריי גם קשה לי להאמין שהם יקנו.

מה שכן הם רוצים משהו להרבה זמן ובגלל זה אני מתלבט אם להשקיע בFHD.

כרגע אנחנו עם טלויזיה 21" מרובעת מהתקופה שהבריטים שלטו בארץ,ככה שגם אם 32" יהיה יותר קטן מ29" מרובע נראה לי שהם יסתדרו.

החשש הוא שב37" מהמרחק שציינתי אני פשוט אראה פיקסלים.

התקציב שציינתי נחשב לסביר עבור 32" ? ב-ZAP יש שונות גבוה בין המחירים ,ככה שאני לא יכול להעריך.

יש אגב דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם? ב99% מהזמן זה יהיה בשביל לראות טלויזיה OLD SCHOOL מה שנקרא.

בלי קונסולות,בלי לחבר את המחשב או כל דבר אחר.

פורסם

לך על 32" פשוטה של סמסונג HDR.

לדעתי אין להם\לך צורך ביותר מזה.

מה שכן חובה ללכת לחנות לראות לפני שקונים, (כולל ההורים שלך)

אולי דווקא יתאים להם להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת 37",

שדווקא לא גדולה מדי ל-2.5 מטר, לדעתי.

פורסם

אני מסכים אם DuduLem

אם הם הולכים לצפות רק בכבלים כל הזמן אין צורך בFHD גם אם יתחברו לערוצי HD כי הם לא משודרים בFHD גם ככה

בכל מקרה אתה צריך לבדוק את המסכים בשדורי כבלים רגילים במקרה כזה כי יש הבדלים מאוד גדולים בין מסך למסך

בשידורים באיכות כזאת שנחשבת לנמוכה

אל תיתן לחנויות להראות להם רק DVD ותכני HD אם זה טלוויזיה שמיועדת לכבלים כי DVD ותכני HD ניראים טוב ברוב הLCD שיש היום -לאומת זאת SD (מה שיש בכבלים ולויין היום ) לא ניראים טוב בהרבה מסכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים