עבור לתוכן

איפה אפשר לתקן אוזניות JBL Reference 220?

Featured Replies

פורסם

הם כבר לא בתקופת האחריות.

פורסם

אתה עדיין יכול לקבל שירות גם אם נגמרה האחריות...

פורסם
  • מחבר

רק בחנות ממנה קניתי?

פורסם

אם אתה יודע מי היבואן אז תברר אצלו בחנות עצמה או ברשת

כל אחד ישמח לקחת ממך כסף על תיקון/החלפה של משהו

פורסם

מה התקלה באוזניות? אם זה בפלאג אז לא מדובר בעסק יקר מדי. אם מגעים בתוך המוניטור גם זה לא כל כך בעיה, אך עדיין יתכן ויקחו לך על בדיקה קצת מחיר, בקש "הצעת מחיר". :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא בחיבור של האוזניות, מה שמחברים לנגן, וכשמכופפים את הכבל בנקודה הזאת אז זה בסדר

פורסם

אם ככה, תיקון בחנות אלקטרוניקה פשוטה/"שכונתית" תעשה את העבודה, הם שם יורידו את הפלאג הישן וישימו אחת אחר, כל העסק הזה אמור לעלות גג לכל היותר 50 שקל בהתאם לחנות. בכל אופן, אם יש לך את הכישורים תשיג לעצמך פלאג חדש/ תחתוך מהאוזניות הישנות ותחבר ותשים שרינק ותסדר את העסק לבד, זה עסק של חצי שעה לכל היותר.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל יש הבדלים באיכות בין הפלאגים לא?

פורסם

יש הבדלים באיכות בין פלאגים שונים. אבל במקרה הזה גם עם הפלאגים היותר פשוטים וזולים לא יהיה איזשהו הבדל באיכות.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטרפת לשאלה איפה אני יכולה לתקן.

קניתי את האוזניות ב BUG לפני 3 שנים ואני משערת שאין עליהן אחריות. מה שקרה לאוזניות זה שהחוט שמחבר לאוזניות נחשף - הבד שצמוד לאחת מהאוזניות ברח והחוט נחשף. חוץ מזה שזה ויזואלית לא יפה אני משערת שזה גם פוגע באיכות הסאונד.

אני תוהה אם מעבדת אלקטרוניקה רגילה יכולה לתקן את זה כמו שצריך או שאתם יודעים במקרה אם אפשר לעשות את זה דרך BUG או מישהו אחר...

המון תודה

מאיה

פורסם
  • מחבר

תיקנתי את זה אצל מישהו שאני מכיר הוא פשוט טכנאי באל על

פורסם

שלום לכולם,

בנוגע לתיקון אוזניות JBL - במידה ותהיו מעוניינים ניתן למצוא פרטים של מרכזי השירות של ניופאן ברחבי הארץ

אשר שם תוכלו למסור את האוזניות שברשותכם לתיקון.

הקישור: http://newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=91

בברכה,

שרית

ניופאן - חווית לקוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים