עבור לתוכן

המאוורר בכ.מסך הפסיק לפעול, מה עושים..?!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

היום הפעלתי את המחשב ואחרי מס' דקות התחלתי לשמוע רעשים של טרקטור מתוך המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שהרעש נובע מהמאוורר של הכ.מסך, לאחר כמה דקות המאוורר פשוט הפסיק לעבוד.

ניקיתי את המאוורר (חיצוני, לא פרקתי וכ'ו..) וכלום, נתתי למאוור פוש קטן עם היד והוא התחיל לעבוד בצורה איטית מאוד.

הכ.מסך במנוחה על 47-50 מעלות ככה שבנתיים לא נראה לי שיש סכנה כלשהי שהכ.מסך ישרף.

ועכשיו לעניין המרכזי, הכ.מסך נקנה מ-FOXPC לפני שהתאחדו עם TMS, יש לי על הכ.מסך אחריות וכרגע אין עם מי לדבר, שלחתי מיילים, נאדה.

מה אני יכול כרגע לעשות שעוד לא עשיתי? אל תציעו לי לפרק וכ'ו.. אני לא רוצה להתעסק בזה ואני מעדיף שאנשים שיש להם קצת יותר ניסיון ממני יתעסקו בזה.

כמה יכול לעלות לי תיקון של תקלה כזאת?

ממש מכעיס אותי ההתנהלות של פוקס, איזו טעות היתה לקנות מהם!

פורסם

של איזה יצרן הכרטיס מסך? אם הוא לא היה ביבוא אישי של החנות אתה עדיין יכול לקבל שירות מהיבואן שהם קנו ממנו (הוא יזהה את המוצר לפי מדבקת הסריאל).

בכל מקרה יש מאוררים מעולים ב80-150 ש"ח, אני מאמין שמעבדות יקחו בין 50 ל-100 על ההתקנה שלו.

פורסם
  • מחבר

לצערי הרב פוקס היו היבואנים של הכ.מסך הזה :\

Connect3D Radeon HD4850 AC Cooler

הבעיה היא בטוח במאוורר או שיכולה להיות בעיה אחרת..? זה קרה בלי התראה או סימן מקדים, פשוט הפסיק לעבוד :\

איזה מאוורר יתאים לכ.מסך הזה? אם אפשר קישור אני אשמח.

ההתקנה של המאוורר מורכבת או שכל אחד עם קצת חוש טכני יכול לבצע את הפעולה של ההרכבה?

תודה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים