עבור לתוכן

צריך המלצב למסך 22-23 עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני צריך בבקשה המלצה למסך טוב בגודל של 22-23 אינץ' בתקציב עד 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100 אם ההבדל משמעותי)

המסך הוא לעבודה משרדית (אופיס תוכנות דפי אינטרנט וכו') ולמשחקים אם אפשר שאתם ממליצים תגידו גם למה דווקה המסך הזה מה מיוחד בוא

אה ואם אפשר שיהי ניתן לסובב אותו (לצדדים) ולהרים ולהוריד לפי הצורך (אני מדבר על הזרוע שתופסת אותו) זה לא חייב אבל רצוי

ולבסוף האם בככל כדי לקנות עכשו מסך? צפויות ירידות מחירים? או איזה שינוי משמעותי בעולם המסכים בקרוב?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?..

פורסם

בחריגה מסוימת, קצת יותר גדולה ממה שרצית, יש לך DELL 2209WA - מסך מעולה. אף אחד מהמסכים הזולים ממנו פשוט לא בליגה שלו (פאנל IPS לעומת TN). והוא גם מגיע עם זרוע שאפשר לסובב, להגביה, להנמיך.

לגבי האם כדאי לקנות עכשיו או אח"כ - אלה סתם ספקולציות, ואין טעם להתעסק בזה. אף אחד לא יכול לנבא לך מה יקרה עם המחירים, והאם ייצא משהו מדהים ומשתלם. מה שבטוח, מהפכות טכנולוגיות משעמותיות לא צפויות בחודשים הקרובים.

פורסם
  • מחבר

בחריגה מסוימת, קצת יותר גדולה ממה שרצית, יש לך DELL 2209WA - מסך מעולה. אף אחד מהמסכים הזולים ממנו פשוט לא בליגה שלו (פאנל IPS לעומת TN). והוא גם מגיע עם זרוע שאפשר לסובב, להגביה, להנמיך.

לגבי האם כדאי לקנות עכשיו או אח"כ - אלה סתם ספקולציות, ואין טעם להתעסק בזה. אף אחד לא יכול לנבא לך מה יקרה עם המחירים, והאם ייצא משהו מדהים ומשתלם. מה שבטוח, מהפכות טכנולוגיות משעמותיות לא צפויות בחודשים הקרובים.

אפשר לינק אולי להסבר קצר על הפנלים אני פשוט לא מבין בזה כלום

ותודה כמובן אני כנראה ילך עליו אם ההבדל באמת כול כך משמעותי.

פורסם

יש קישור למדריך בנושא מסכי LCD בסטיקי בראש הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים