עבור לתוכן

AudioEngine A2 איכות שמע זוועה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

רכשתי את הסט הנ"ל בהמלצת כמה אנשים כאן, גם היה מחיר דיי טוב 170$ (אני מתגורר בארה"ב), בכל מקרה לפני כן היה לי בזכות ולא בחסד והם עדיין חיים רמקולים Creative 5200 5.1 כ-8 שנים.

איכות הבאס בין השניים אין מה להשוות, ה 5200 לוקח ללא כל ספק, הווליום של ה A2 בהחלט דומיננטי חוץ מכך אני לא רואה שום יתרונות, הסאונד ב 5200 פשוט טוב יותר, נעזוב את זה שהרמקולים הם 5.1 למרות שאני שומע רק מוזיקה שמעו בהם מדהים גם באחוריים (ישבתי שעות על הקינפוג עד שיתאים לחלל שהם נמצאים כדי שיריגישו אותם בכל סאונד ששמים במחשב), הבאס ב 5.1 היה שמיים וארץ מה A2.

יש לציין שאין לי כרטיס קול או און-בורד יש לי Creative XtremeMusic 7.1 (דגם מקביל ל GAMER).

בכל מקרה בגלל שאני לא משחק במשחקים ולא רואה כמעט סרטים (רק סדרות) ולא יוצא לי הרבה להשתמש בסראונד הלכתי על ה A2 אבל כרגע אני מאוכזב, זה גם לא נראה לי עניין של קינפוג הרמקולים כי גם עליהם ישבתי זמן נכבד וקינפגתי הכל ועדיין מאוד מאוכזב מהבאס שזו אחת האהבות שלי ברמקולים..., יש עוד אנשים שמאוכזבים מהסט הנ"ל ולא מרגישים את הבאס ביחס לרמקולים עם באס בנפרד 2.1 או 5.1?

פורסם

אם זה מה שאתה שומע, היית צריך לקנות מגבר סטריאו ורמקולים רגילים.

פורסם

אני לא ממש מכיר את הסט הזה אבל אני יכול רק להעריך שאלה מוניטורים קטנים לשמיעה מקרוב (מאד)

אני לא מצליח להבין את הצפיה שתהיה לרמקולים האלה עוצמה רצינית בתדרים הנמוכים אם אפילו פתח יציאה לתדרים האלו אין להם ..

אני מאמין שעם תסדר את המערכת בצורה כזאת שיהיו לך הזוג A2 + הוופר של קרייטיב אתה תהנה מאד

למשל אצלי יש חתיכת תערובת ואיכות מדהימה (זוג מוניטורים פסייבים + מגבר וינטאג' + וופר ורסיבר של גרייטס) והכל מחובר למיקסר של ווסטקס וככה אני שולט על הכל בצורה כזו שאני יכול להגביר ולהנמיך כל דבר בנפרד וככה כיוונתי שהכל יעבוד בהרמוניה

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים